Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yok artık...Buda ne yow? Sıcaklıklar dip yapıyor..Noluyoz laa? Diyagramlarda hepten koptu gidiyor..Bunlar yine şaka yapmıyorlarsa varya..Neyse ben iyiyim..

resim

(Son Düzenleme: 03-01-2026, 06:53 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Arkadaşlar şu bilgileri önemle okuyun..Görseller bu Mart ayı ile ilgili birçok detayı sizlere çok net açıklıyor.. thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Modeller ne durumda son bir şans imiz varmı kıyılar dahil
Hayır lı iftar lar herkese
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

(Son Düzenleme: 03-01-2026, 05:38 PM, Düzenleyen: AZOR.)

(03-01-2026, 02:32 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modeller ne durumda son bir şans imiz varmı kıyılar dahil
Hayır lı iftar lar herkese
Soğuk tamamda avrupadaki  y.b doğulu kalınca Batı kesimler yağıştan yararlanamıyor taki Mart 9 kadar bize lazım olan Bulgaristan civarına kadar a.b genişlemesi
resim resim resim

Mart 9 kadar yağış tahmini resim

Ecmf haritalarıyla örtüşüyor 
resim

(Son Düzenleme: 03-01-2026, 10:20 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Yine bir haftasonu klasiği ile karşı karşıyayız, tabi yedikmi biz bunu tabi ki yemedik; bu verileri bunlar ancak Salı günü düzeltirler diye düşünüyorum bunlar düzeltmezlerse biz düzeltecez en sonunda öyle görünüyor Smile

resim

(Son Düzenleme: 03-01-2026, 10:38 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Bir anket yapalım dedim Mart ayını ve sezonu değerlendiriyoruz oylarınızı bekliyorum bakalım tahminler ne yönde çıkacak. thumbsup
  Beğenenler:
  • Akın, AZOR, Burak1980, snowserkan

Bugünkü veriler ışığında İstanbul'da kar yağması için Dek hariç başka bir alternatif kalmadı.

Süreç bu kadar uzun iken modeller ümit dağıtıp , zaman daraldıkça beklentileri törpülemeye başlıyor. Bu senaryoyu defalarca gördük.
Havanın soğuması gerçekleşecek ama o basınç dizilimi revizyona girmez ise yağış bölümü eksik kalacak.
Hikayenin diğer tarafı Mart ortası gelecek olan soğuk hava; zirai dona sebep olabilir. 
Hayırlısı ile gelsin gelecek olan .
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 01:51 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Mart ikinci yarısında SİBİRYA TERMİK YÜKSEĞİ AKTİF olacak.( Sibirya soğukları) .Ayrıca bu ayın 6 sından sonra bu ayın ilk sistemini alacağız..Rahat olun..Siz bugünkü ( pazar günü) verilere takılmayın.. Ayrıca Mart ikinci yarısında ve Nisan'da yağışlar güzel olacak..Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde sorulara cevaplar gelir..Bu gece mışıl mışıl uyuyun, sabah ola, hayr ola..Yarından itibaren hayırlı ( modeller) haftalar olsun..İyi geceler..

resim

Konuyu Okuyanlar:
Kartutgun, 56 Ziyaretçi