Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...parki/3091

GÖZLERİMİZİN PASI SİLİNSİN BİRAZ Smile

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...parki/2031

İstanbulun yanıbaşı Kocaeli Gölcükte Kar yağışı canlı

(02-21-2026, 08:00 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azor abd ye yine dehşet soguklar iniyor.
Mevsimlik tahminlerde kuzey amerikaya mevsim normallerinin üzerinde bir kış bekliyorlardı ama yine ballı kaymaklı bir kış geçiyorlar
Bu sefer kar bakımından cok daha etkili bir sistem alacaklar.
Bu kis bütün olumsuzlukları yaşadık kar bakimindan özellikle  bati bölgeler.
İnşallah seneye iyi  bir şeyler görürüz.
Ama şu bir gerçek özelikle kiyi kesimler her gecen kis bir öncekinin daha kötüsü oluyor.
Gecen yil yerde 5 saat yerde kar gördük 3 cm civarı oda gece ve sabahın ilk saatlerinde bu yil 2 cm civarı yine sabahin erken saatlerde 2 saatlik.

Yer yer 70 cm kar yağması bekleniyor resim

(Son Düzenleme: 02-22-2026, 03:29 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Kutupda biriken soğuklar 28 Şubatta başlayacak kutup rüzgarlarının yavaşlamasıyla Güney enlemlere soğuklarını bırakmaya hazırlanıyor,rotanın bizim coğrafyaya gelişi artık bir çok veriye yansımış durumda, geçen hafta yayınladığım Mart sıcaklık tahminindede ülkemizin mevsim normallerinin altında sıcaklık değerlerinde kalacağını yayınlamıştım burdan.
resim

resim

(02-20-2026, 03:14 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar günü İstanbul Anadolu yakasının yükseklerinde kar yağışı görülebilir önümüzdeki güncellemelerde durum değişebilir takib ediyorum.

Bu sabah İstanbul'un kuzeyinde kar. Yağışı vardı ama maalesef merkeze inemedi uzgun

Perşembe günü bir şeyler olacak sanki
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(02-22-2026, 05:11 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perşembe günü bir şeyler olacak sanki

resim

Erdoğan bey modeller 1987 yi andırıyor. en kötü 2022 martı benzerini yaşarsak kışı kurtarmış sayılır diye düşünüyorum..Bu kez bişiler olacağını hissediyoruz ALLAHIN izni ile.

Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar olsun.. Arkadaşlar GFS akşam güncellemesinde sabah verdiği Mart ilk haftasından itibaren sistemi yeniden istikrarlı bir şekilde modellerde yansımaları yine görülüyor..Bu sistem gelinceye kadar birçok evreden geçecektir..Bu halleriyle gelirseki geleceğini düşünüyorum..Bu herkesi tatmin edecek gibi görünüyor..Takip ediyoruz..

resim

resim

resim

resim

Perşembe Cuma KAR görme olasılığımız %50'yi geçmiş durumda Smile

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 39 Ziyaretçi