Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-18-2026, 08:23 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Havalar 3-4 gün ısınmayla Baharım gelecek sanıyorsunuz 7 Mart sonrası bir soğuk atak daha var

Ayrıca Mart ayı ortalama yer sıcaklık değerleri ülkemiz coğrafyası için mevsim normallerinin yer yer altında geçeceği tahmin ediliyor 
resim

Bitmedi Nisan Mayıs aylarıda yazı rafa kaldırın sizin coğrafyada soğuklar bitmez diyor Avrupa yazı yaşasın siz biraz daha kuzeyden sistem bekleyin diyor bu harita

resim

Not değişime açık tahminlerdir bunlar ancak ilk tahmin haritalarında biz sıcak taraftaydık bunuda belirtmiş olayım.
Herkese Hayırlı Ramazanlar

sibirya bir süpriz yaparmıı Emin abi ? sen sibirya avcısısındır eskiden beri bunu biliriz ..

(02-18-2026, 10:52 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sibirya bir süpriz yaparmıı Emin abi ? sen sibirya avcısısındır eskiden beri bunu biliriz ..

Oltayı attık denize.. Büyük balık peşindeyiz..Av sezonu sürüyor.. thumbsup

(02-18-2026, 10:56 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-18-2026, 10:52 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sibirya bir süpriz yaparmıı Emin abi ? sen sibirya avcısısındır eskiden beri bunu biliriz ..

Oltayı attık denize.. Büyük balık peşindeyiz..Av sezonu sürüyor.. thumbsup

kokusunu aldık abi ondan sordum : ) üstad sensin hadi hayırlısı ibşAllah...bu arada sen ve tüm forumdaki arkadaşların Ramazanı mübarek olsun
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, REALSHADOW

Adamsın Emin abi eline koluna sağlık uğraşıyorsun valla ❤️
  Beğenenler:
  • Ftherdem, KardanadamEmin, Kartutgun

(02-19-2026, 12:53 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adamsın Emin abi eline koluna sağlık uğraşıyorsun valla ❤️

Sağol Hasan... thumbsup
  Beğenenler:
  • Ftherdem, hasanshn

(Son Düzenleme: 02-19-2026, 02:00 AM, Düzenleyen: Ftherdem.)

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sağlık ile sıhhat ile cümlemizin Ramazan ayı mübarek olsun.
Gelelim havalara, artık ne günah işlediysek kuvvetli ve birikim yapacak kar yağışlarını 2-3 derece farklarla kaçırıyoruz. Ama aşağıdaki ao index i ndeki bu yükseliş beni çok umutlandırıyor. Bu ayın 23 ünden itibaren ( 1-2 gün öncesi sonrası olabilir) kuvvetli salınım alma olasılığımızı çok yüksek görüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

resim
                             Sonsuza DEK

(Son Düzenleme: 02-19-2026, 06:05 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs her güncellemede sistemlerin tarihini ya öteliyor ya erkene çekiyor yaklaşık 10 gün önce 28 Şubatta bir şeyler var demiştim hatırlarsanız bu sisitem ortalama 26 sitemine evrilecek gibi duruyor o günler şuan için kıyılara zor gibi görünse de değişime açık yağışları sürpriz yapabilecek soğuklar gibi duruyor 
Gem
resim

Gfs
resim

resim

Gelelim Mart ilk hafta ilk günler erken bahar sonrası önceki sistemlerin ömrüne bağlı olarak 4-7 arası girişi yapar bu sistelerden ayrı olarak daha uzun soluklu soğuk ve daha yağışlı günler yaşayacağımızı tahmin ediyorum 

resim

Diğer siteler bu sistemi final sistemi görsellerde ben bu sistemin arkası olduğunu düşünüyorum

Gem akşam güncellemesi 
Gayet iyi gidiyor 
resim

Gfs
Öğlen güncellemesine göre bir tık daha iyi
resim

Şaka bir Yana ocak-şubat-mart tahmini derken kış bitiyor , cemreler düşüyor ülkemiz adına hayırlısı olsun diyorum bana göre bu kış istanbul için söylüyorum kışlığını yaşatmadı bize

Konuyu Okuyanlar:
snowserkan, 36 Ziyaretçi