Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İkitelli kar yağışı çok güzel ama kısa sürecek gibi...
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 02-18-2026, 12:27 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

resim

Çok güzel bir Kar yağışı var Arnavutköyde saat 14.00 kadar devam edecek sonrasında Anadolu yakasında etkili olacak Kartal kara hazır ol geliyor Tongue thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, BABA, hacimuratt, KardanadamEmin, Snowsedat

Bağcılar kar yağışı başladı

Malesef bu yılki nasibimiz havada kar görmek.
Yarim saat sulu kar gördük,şuan azalarak devam ediyor.

Fatih kapalıçarşı bölgesinde de seyirlik güzel kar yağışı başladı

resim
                             Sonsuza DEK

Şu an bir iş dolayısıyla içerenköy'deyim burada yaklaşık 1 saatten beri kar atıştırıyor

(Son Düzenleme: 02-18-2026, 12:40 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Sarıyer, Başakşehir, büyük çekmece ve diğer bir çok ilçemizde an itibariyle tahminlerimize uygun olarak yeniden KAR YAĞIŞLARI görülüyor..Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali, Herzaman olduğu gibi bendeniz Maltepe'de,gözler pencerede buraya ne zaman başlar sorularını kendime sormakla meşgulüm..Dışarıda soğuk, kapalı ve halen orta kuvvette yağmur olarak kendimi avutmak ile meşgulüm.. Gudubet yerde yaşayınca böyle oluyor..İçimizde en karamsarımız ve bir türlü KAR beğendiremediğimiz ve halende havada görüyoruz diye şikayet halinde olan Özgür KARdeşim bile KAR görürken... eye Big Grin Smile  thumbsup birde beni düşünse... Big Grin Heryere KAR tahmini yap, kendin yağmur seyret..Evet birde bendenizin halini düşünün ve halinize şükredin.. Smile thumbsup

Emin abi 22 si sonrasına her kanalda tahminciler 1 hafta açık hava diyorlar. şubatın son haftasını da mı kaybettik ?
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-18-2026, 12:51 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi 22 si sonrasına her kanalda tahminciler 1 hafta açık hava diyorlar. şubatın son haftasını da mı kaybettik ?

Hep ne diyorum, hepde unutuyorsunuz.. eye Smile Bir daha söylüyorum..Bir sistem bir kere göründüğünde gelme potansiyeli taşıyorsa, gelinceye kadar bir görünür, bir kayboluyorsa o sistemden umut kesilmemeli diye.. thumbsup Geçen hafta sıksık Aysonu sisteminin gücünden bahsettiğim çok oldu değilmi? Şimdileri bu sistem modellerde kayboldu diye herşey bittimi? Biz bitti gelmeyecek diye bir beyanda bulundukmu?  eye Big Grin Smile thumbsup

(Son Düzenleme: 02-18-2026, 01:19 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar ben Aysonu sistemi için tahminlerimde bir değişimden bahsetmiyorum..Sadece şuanlık modellerde sistem kaybolmuş gibi duruyorsada tekrar görünmeyeceğini kim iddia edebilir? Kim kime inanmak ve güvenmek istiyorsa bu tutumunda özgür vede serbesttir..Bakın bugün az evvel basındada bu konuda olumlu haberler gelmeye devam ediyor..Bu haberler tamda benim hep söz ettiğim tezlerimden birebir bahsediyor..

resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
pcz2013, Poyrazkarayel, 50 Ziyaretçi