Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@тaяaηтυℓa Şaka yapmayın siz de .. Bakın arkadaşlar herkesin samimiyet sınırı ,kabullenme sınırı belli bir yere kadardır. Burası herkesin istediği kelimelerle, istediği tarzda sohbet edebileceği bir yer değil. Son kez uyarıyorum kim olursa olsun yasaklarım.. Kelimelerimize ,hitaplarımıza ve şakalarımıza dikkat edelim. Bana verilen görev forumda düzeni sağllamaktır.. Ben de hiç kimsenin sıfatına bakmadan üstüme düşeni yaparım. isteyen beni yönetime şikayet edebilir. Ben görevi yaparım gerisi Serkan kardeşimin bileceği bir şey..Sınırları zorluyorsunuz.. Benim de bir sınırım var . YETER ARTIK !

Malesef bu yıl çok bekledik çok sabrettik uyardıkta kendisini fakat kendini her daim buranın üstünde gören kararlara saygı duymayan konuşma üslubunu bilmeyen biri için daha fazla sabredemezdik bundan sonra bu arkadaş yönetim olarak alınan bir karar ile aramızda olmayacaktır bilginize sunarım.

Cok yerinde bir karar oldu.ünvanin Tahminci olmasini istedi uzun sure.Ustad Serkan gerekli cevabi vererek ' ne tahmin yapiyorsun ki' diyerek konuyu kapatmisti. Bu cevaptan sonra sistematik olarak tahminci unvanli azor ve kardanadamemin e saldirmaya baslamisti.

(02-16-2026, 08:27 AM)crqzympby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cok yerinde bir karar oldu.ünvanin  Tahminci olmasini istedi uzun sure.Ustad Serkan gerekli cevabi vererek ' ne tahmin yapiyorsun ki' diyerek konuyu kapatmisti. Bu cevaptan sonra sistematik olarak tahminci unvanli azor ve kardanadamemin e saldirmaya baslamisti.

Biz ona saldırma demeyelim de, şakalaşmanın biraz dozunu arttırdı diyelim. @AZOR @KardanadamEmin @TARANTULA ve ben, aynı masada yemiş içmişliğimiz (çay) Smile var. Erdoğan abinin 2 sene öncede başka sitede yorum yaptığını biliyordu Ahmet abi, bende biliyordum. Bunlardan haberi olmayanlar için konu çok yanlış anlaşıldı o kadar. Ama yönetim bir karar aldıysa yapacak bir şey yok. Onlar eski dostlar belki sonradan düzelir.
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • crqzympby

Sabah güncellemeleri biraz karışık çıkmış en iyi çıktı gem vermiş şuan tek kaldı ilk sistemde
https://images.meteociel.fr/im/11/1878/animuhe2.gif

24 sonrası bombastik bir şekilde geliyor 
https://images.meteociel.fr/im/29/9032/animdqo1.gif

(Son Düzenleme: 02-16-2026, 11:58 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı sabahlar.. Arkadaşlar..GFS nihayet ayın 24 ünden sonraki Kuvvetli Sibirya soğuklarını modellerindeki kadrajına aldı..Bize düşen sakin ve Sessizce artık herhangi bir olumsuz değişime uğramadan sistemin ülkemize gelmesini beklemek..Bu modeller birkaç gün daha değişmeden böyle görünmesiyle birlikte meşaleleri yakabiliriz. Öncesinde Çarşamba sabahı İstanbul'da Karayelle KKY ve yükseklerde KAR YAĞIŞLARI görülebilir bu öncü sistem sonrası veryansın...Hadi hayırlısı.. Takibe devam..

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-16-2026, 12:30 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar Çarşamba günü sabah saatlerinde Karayel den kuvvetli esecek rüzgarların İstanbul'da KKY ( KARlakarışık yağmur) ve şehrimizin yüksek semtlerinde KAR YAĞIŞLARI görebiliriz.. thumbsup Akabinde yine Güneyli akımlar ve lodosla tekrar sıcaklıklar yükselecek ve ardından KIRIM VE UKRAYNA üzerinden kuvvetli KUTUPSAL KÖKENLİ SOĞUKLAR ülkemizi etkisi altına alacak .Bu soğuk sistemin çekirdeğinde 850 hpa da -16 lar mevcut ve bu durum KAR örtüsü oluşması potansiyelini destekliyor.. Diyagramlarda bu sistemi destekliyor..Sistem modellerdeki şuanki görüntülerinde eğerki son dakika bir değişim söz konusu olmazsa oldukça tatminkar soğuklar ve KAR yağışlarına sebebiyet verecektir.. Hayırlısı olsun..
resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-16-2026, 01:59 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Değerli arkadaşlar..GFS öğle güncellemesi bir önceki sabah güncellemesine göre pek fazla değişim göstermemiş ve bu durum yaklaşan ayın 24 ünden sonraki Kuvvetli Sibirya soğukları beklentilerinin dahada ciddiyet kazanmaya başlamış olduğunun en bariz kanıtıdır.. thumbsup Akşam, gece ve yarın sabah güncellemelerinde bu ve buna yakın çıktılar alırsak..Meşalelerin fitillerini ateşlemeye hazırlıklar yapılabilir.. eye Smile thumbsup Şubata yakışacak güçlü soğuklar geliyor..Yağış, soğuma sıkıntısı bu sistemde olmaz, zaten cephesel bir sistem ve ayrıca Karadeniz destekli yağışlarda eşlik edebilir ve bu şiddetli yağışlara ve tipiye sebebiyet verecektir..Eğer bir son dakika golü yemezsek, bayramlıklarımızı çıkaralım derim . Smile
resim

resim

resim

resim

resim

Gfs kar tahmini 
Değişime açık 
resim

Bu nasil bir sicak bu mevsimde;
Sadece Swit vardı uzerimde yine terledim birde güneş farklı bir yakması var sanki ağustos ayi güneş tepede yakar ya aynen oyle
Bu arada mahallede ağaçlar çiçek açmış inşallah anadoluda olmaz zira gecen yil gibi hepsi yanar.

Konuyu Okuyanlar:
60 Ziyaretçi