| |
(02-06-2026, 05:33 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahmet abiden ders alıyorum abi..yanlışlarımı söylerse daha verimli olur benim için..(02-06-2026, 05:18 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ao da güzel toparlanma var.@TARANTULA Ahmet abi sağolsun. Ayın 22 si 23 ü gibi şenlenir yine buralar inşaallah.Aman Fatih'cim AO ve NAO bizim meşhur Tarantula'dan sorulur..Kendisi AO cu, NAO cu ve birazda TAO cudur..
Sonsuza DEK
(02-06-2026, 05:38 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-06-2026, 05:33 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahmet abiden ders alıyorum abi..yanlışlarımı söylerse daha verimli olur benim için..(02-06-2026, 05:18 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ao da güzel toparlanma var.@TARANTULA Ahmet abi sağolsun. Ayın 22 si 23 ü gibi şenlenir yine buralar inşaallah.Aman Fatih'cim AO ve NAO bizim meşhur Tarantula'dan sorulur..Kendisi AO cu, NAO cu ve birazda TAO cudur.. Söyler merak etme..Kendisi çok değerli bir hocadır..Ao ve NAO da camiada onun gibi yorumlayan zor bulursun..Bu işin tam kompetanıda denebilir..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Bokers, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral
Bu modellere bu akşam ne oldu boyle gem i gfs si ecmwf Baharı geçtik yaz ı getirmeye niyetlenmişler.
Kabus gibi inşallah gerçekleşmes yoksa bırakın kıyıları iç kesimler bile agaçlar çiçeklenir sonradan gelecek soguk ile meyve vs namına hiç bur şey kalmaz
Arkadaşlar.. modellerdeki son görüntüler kimseyi telaşlandırmasın şunu açık ve net söylüyorum ki yıllardır bu camianın hava ile ilgili bölümü ile çok ilgiliyim Bu tip olaylar yıllardır şubat aylarında bu şekilde böyle uzun sürelere varan ısı değişimleri gerçekleşmiştir.. Ama asıl işin sonuna bakılmalı Şubat ortasındaki bu sıcak havaların ne şekilde devam edeceği ve hep böyle mi gidecek? KIŞ bittimi? Bence kesinlikle böyle gitmeyecek bunu hep beraber çok yakında göreceğiz..Birde şu husus var ve unutulmamalıki, bazı arkadaşlar bu modellerdeki olumsuz değişimleri kışı bitti havasıyla Müjde gibi veriyorlarsada ne kadar yanıldıklarını yakında herkes anlayacak..Modellerdeki bozuklukların olması hiçbir şekilde olumsuz gideceğe yorulmasın.Umutların bittiği yerde benim umutlarım doğar..Çok severim kış ortası böyle havaları..Neden sevdiğimide göreceksiniz.
Modeller dediğin nedir ki bir model vardır modelden içeru Özgür amcam. Sen kafanı hiç yorma bu işlere model dediğin ana çalıştırmadan ibaret değil 30 çalıştrmanın 1 tanesi her modelde yaz verir kış verir sen ona ne bakıyon dostum işine bak Emin amcan yorumluyor zaten iç kahveni bak işine. Olumsuz yorum yasaklıyorum ikinci bir emre kadar Özgür Azor arkadaşlar ona göre.
Bu akşamki modeller aşırı sıcak çıktı çok anlam yüklemeye gerek yok sıcak soğuk çıktı muhakkak olacaktır Şubat ayını muhtemelen bol yağmurla barajlarımızı doldurarak geçireceğiz bu esnada ao toparlanıp tekrar inmeye başladığında yani mart başında güzel karlı bir sistem alabiliriz ramazan ayında KAR görebiliriz tabii bu endekslere göre yorumum bu vadeden tahmin epey zor
![]() Kısa vadede çöp olan ancak uzun vadede sağlam olan CFS modeli ki bizim coğrafyaya KAR göstermeyi sever benle aynı fikirde. Şubata Marta takılı kalmayalım Martta da kar yağar hatta sağlam yağar bunun en yakın örneği 2022dir evet mart uzak ama meyvesini alacaksak sabrederiz değil mi ?
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun
Geçen 22 23 tarihlerinde soğuk hava ve kar gelebilir demiştim bu akşam o tarihlerde modellerde diyagramlarda iniş başlamış. İnşallah yamuk olmaz naoyu basarım aoyu da havaya uçururum sonra.
(02-06-2026, 09:34 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen 22 23 tarihlerinde soğuk hava ve kar gelebilir demiştim bu akşam o tarihlerde modellerde diyagramlarda iniş başlamış. İnşallah yamuk olmaz naoyu basarım aoyu da havaya uçururum sonra. Ao NAO Piri Üstadım..Ben daha önceden sistemler giriş yapacak diye düşünüyorum..Malum herkes KAR ı büyük bir hasretle bekliyor.. Şimdilik bazı kriterlerin oturmasını bekliyorum..En kısa sürede tarih vereceğim..Üst atmosferde.neler oluyor bir bilselerdi...Bir hafta gibi beklemeyi düşünüyorum, daha önede çekebilirim..
Ağanın tahmininin üzerine tahmin yapılır mı Emin dedem sen önce şu dişlerini hallet sonra tahmin yap dermişim. 22 23 öncesinde bir şey yok gibi kıytırık bir soğuk olursa olur dediğim tarihlerde elbette ao nao oynama olursa öteleme öne gelme olabilir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, 34 Ziyaretçi |

Dikkatli ol, örümcek ağlarını senin üzerine atmasın..