| |
Arkadaşlar ay sonunda beklenen sistem bu.. ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ Sadece son rötuşlar yapılıyor, gelgitler inişler , çıkışlar çünkü çok devasa bir sistem sezona değil yıllara damgasını vuracak bir sistem..Bu yüzden şakaya alınacak bir şey değil, ben takipteyim gerektiği kadar inceliyorum büyük bir ihtimalle biz alacağız ALLAH'IN izniyle..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, bulcelik, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, bulcelik, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat
Bu görüntüler Maltepe Zümrütevler'den.. Bu sistemi beğenmeyenlere gelsin...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Ne güzelsin İstanbul, bir yanın kara kış, bir yanın bahar bahçe..
Vallahi uzatmak istemiyorum ama şu tırt mırt mesajları artık can sıkıyor.. beğenmiyorsan güle güle kardeş seni zorlamı tutuyoruz burda. Sen gidemiyorsan eğer söyle @realshadow yardımcı olsun sana. İnsanın emeğe saygı göstermesi lazım. Eyüpte de kar yok ne yapalım yani şimdi tırt pırt diyince yağıyormu. Saygılı olalım biraz..
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Ftherdem, Galandar16, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Sultanbeyli den selamlar saygılar. Yollar kar tuttu tipi şeklinde yağıyor saatlerdir. Çok güçlü değil ama başlangıç için bence çok iyi.
Maaşallah sakin sakin saat lerdir yağıyor seyretmesi bile huzur veriyor esenler de hava ayaza çekti önümüzdeki saatlerde inşaallah tutarda torunlar sevinir
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, bulcelik, Captmehmet, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, bulcelik, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, bulcelik, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 53 Ziyaretçi |