| |
Arkadaşlar şu gördüğünüz görselde Sibirya'nın ne kadar büyük ne kadar geniş alanda ve ne kadar etkileyici bir görüntüsü var ve süresi de çok uzun..Haliyle bütün Avrupa bu sistemin peşinde.. sistemin peşinde olmayan bir ülke var mı bilmiyorum ama en çok bizim ihtiyacımız var..Her bakımdan hem su yoksunluğu hem barajların boşluğu hem de mikropların kırılması açısından ve göz zevkimizi tatmin açısından mükemmel bir sistem.. Bunu kaçırırsak keçileri kaçırırız maazALLAH..O yüzden bu sistem bizde ALLAH'ın izniyle..
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat, Yıldızı
Rusya
Bundan bir kaç yıl önce kanada 9 metre ölçülmüştü burda ise binanın 17 katına ulaşmış buzul çağı bu olsa gerek
Şubat ayı için radikal değişiklikler var Balkanlar ve ülkemizin batısı normallerinin biraz üstünde kar alacağını gösteriyor radikal olan ise dünyada en çok kar yağışının denizlerde görüleceği
İstanbul il genelinde KAR yağışları kimi yerde hafif, kimi yerde orta kuvvette başladı.. Maltepe zümrütevler'de de şuan KAR yağışı var..İlerleyen gece saatlerinde daha etkili olmasını bekliyorum..Haydi herkes pencere kenarlarında direklerin ışıklarını dikizleme görevlerine başlasın. Hadi hayırlısı diyelim..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Barbegazi, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, perga, Snowsedat
Merhaba yorumcularımıza bir soru sormak istiyorum ben Yalova'da yaşıyorum senelerdir aklımda bir soru var şimdi fotoğraflardan tarihine baktım 12 ocak 2015 bu tarihte Yalova'ya 1 gün boyunca kar yağdı ver ölçüm yaptığımda 70 cm civarındaydı o zaman çok imkan yoktu ama bildiğim başka yerlere kar çok yağmamıştı ve meteoroloji kar beklemiyordu o tarihin modellerine nasıl ulaşabilirim o gün ne olmuş olabilir meteoroloji uzmanlarını yanıltan merak içindeyim yorumlamak isteyen olursa sevinirim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Poyrazkarayel, 59 Ziyaretçi |

[/url]