Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sistemin girişiyle beraber şiddetli yağış veriyor soğuk salıınım biraz daha güneyli olursa trakyanın yükseklere kar alır çatalca bile
resim
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Ömer18

GFS!nin ipiyle kuyuya inen, bir daha çıkamaz maazALLAH...... Big Grin Spiteful eye Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever

Sonuç kotumu eminbey uzgun
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Mgm son tahmininde ayin 29unda trakyaya saf kar yağışını soktu
  Beğenenler:
  • AZOR

(11-22-2018, 03:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS!nin ipiyle kuyuya inen, bir daha çıkamaz maazALLAH...... Big Grin Spiteful eye Smile

emin abi şimdi gfs ye bişey derdim ama olmaz serkan abi hemen yakalar beni Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, sahinok

(11-22-2018, 03:18 PM)Parkinozkn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuç kotumu eminbey uzgun

GFS de sonuç hiç olmuyorki..... Smile
  Beğenenler:
  • AZOR

(11-22-2018, 03:34 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-22-2018, 03:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS!nin ipiyle kuyuya inen, bir daha çıkamaz maazALLAH...... Big Grin Spiteful eye Smile

emin abi şimdi gfs ye bişey derdim ama olmaz serkan abi hemen yakalar beni Smile

Aman dikkat et yakalamasın Cem bey.... Dash Spiteful Big Grin
  Beğenenler:
  • AZOR, cem5254

Smile kıhhh kıhhhh
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

Ayın 26’sinda yine bi Orta Akdeniz görünüyor. Hem de 5-6 gün etkileyeceğe benziyor. Ne dersiniz?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, sahinok

(11-22-2018, 05:34 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayın 26’sinda yine bi Orta Akdeniz görünüyor. Hem de 5-6 gün etkileyeceğe benziyor. Ne dersiniz?

Kırımdan yaklaşan soğuk cephe ile Orta Akdenizden gelecek alçak basınç birleşirse kış tatilinizi Uludağda yapacağınıza İstanbul'da yapabilirsiniz demek... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever, sahinok, snow41, snowserkan, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
Snowsedat, 62 Ziyaretçi