| |
(01-14-2026, 07:43 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan çok ama çok geçmiş olsun.. Sağlık her şeyden önce gelir .. Teşekkür ederim. Sağlık yoksa hiç bir şeyinde anlamı yok (01-14-2026, 07:44 PM)hacimuratt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin Serkan Abi.Rabbim Şafi İsmiyle Acil Şifalar versin.Çok daha iyi olursun İnşAllah.Tahminlerine her türlü ve en güzel haliyle devam edesin İnşAllah. ALLAH Razı olsun Murat kardeşim. (01-14-2026, 07:47 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun Serkan Bey hoş geldiniz tekrar.. Teşekkür ederim. Hoş buldum. (01-14-2026, 07:58 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH Acil şifalar versin, böyle bir şey olabileceğini sanki hissetmiştim..Geçmiş olsun.. Sağlık için artık çok dikkatli olmamız ve kendimize iyi bakmamız gerekiyor.. Kendine çok iyi bak, ALLAH 'a emanet ol,KARdeşim.. ALLAH Razı olsun.. Baş tacısın.. (01-14-2026, 08:08 PM)Bokers Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam geçmis olsun. Teşekkür ederim.
@snowserkan bey Çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dilegimizle umarız önemli bir sağlık sorunu degildir siz burdasınız ya o yeter sizi tekrardan burda gördük sevindik
Serkan üstadım çokkk geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun umarım iyisindir sen çok güçlü ve mükemmel bir insansın tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimle kendinize çok iyi bakın seviliyorsunuZ
(01-14-2026, 08:45 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ilıkçılar seni kaçırdı sandık abi çok geçmiş olsun. Hangi ılıkçı bana zincir vuracakmış şaşarım Teşekkürler Sefa kardeşim. (01-14-2026, 08:57 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah sağlık sıhhat versin inşallah Serkan hocam geçmiş olsun ALLAH Razı olsun Erol bey.. Teşekkürler (01-14-2026, 09:13 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey Çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dilegimizle umarız önemli bir sağlık sorunu degildir siz burdasınız ya o yeter sizi tekrardan burda gördük sevindik Teşekkürler Ahmet bey. Sağolun Varolun. (01-14-2026, 09:18 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan üstadım çokkk geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun umarım iyisindir sen çok güçlü ve mükemmel bir insansın tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimle kendinize çok iyi bakın seviliyorsunuZ Doğan kardeşim ALLAH Razı olsun. Aslan yürekli kardeşim. Bende sizleri seviyorum.. (01-14-2026, 09:30 PM)otisabi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun Teşekkür ederim.. (01-14-2026, 10:17 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun patron Teşekkürler Örümcek.. (01-14-2026, 10:20 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun Serkan abi. Allah acil şifalar versin. Allah razı olsun Burak kardeşim. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |