|
16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - Baskı Önizleme +- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum) +-- Forum: Hava Durumu Tahminleri & Meteorolojik Bilgiler (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: İstanbul için KAR Tahminleri (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. (/showthread.php?tid=968) |
16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - snowserkan - 01-02-2026 Herkese merhaba, Ocak ayı içerisinde beklediğim Ülkenin batısı için etkili ve tehlikeli olabilecek sistemin tarihlerini netleştirdim. Gün içinde konuyu derleyip toparlayıp bu başlık altından paylaşacağım. RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - snowserkan - 01-14-2026 Herkese tekrar merhaba, Bu ön bilgilendirme içeriğinden sonra hastanelik olduğum için ayrıntılarını yazamadım. Beklediğim sinoptik Yüksek Basınc altına sıkıştırlmış engelleme tabir ettiğimiz şekilde idi. Bu beklentimi detaylandıramadım görsele dökemedim. ULL alçağını 500 hpa( 5000- 5500 metre) sinoptiklerinde görülen siklonlara göre değerlendirmeyin. Eğer alt seviyelerde oluşan bir siklon olmuş olsaydı gözü sağı solu önem kazanırdı. Ancak bu 500 hpa üzerinde 5000 5500 mt üzeri ) oluşan bir Alçak olduğu için etkileri de farklı olacaktır. 500 hpa da ULL merkezi yer seyiyesinde Gözü daha kuzeyde kalır. ULL alçaklarının bazı karakteristik özellikleri vardır. Bu beklenen ULL , YÜKSEK BASINÇ içine gizlenmiş bir ajan gibi hareket etmektedir. YB üst seviyelerdeki soğuğu aşağı baskılarken daha üst seviylerdeki ULL de aynı oramnda aşağı baskılanır ve düşey hareket hız kazanır. Yer seviyesi 3 derece ,iken ULL Üzerinizde ise sıcaklık -5 dereceye düşer. Kendimi bugün yarın toparlarsam daha detaylı anlatacağım bu ULL Olayını size. Cvp: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - AZOR - 01-14-2026 Geçmiş olsun Serkan bey Allah şifanızı versin Bizim deli tam tepemizde indi gelme diyoruzz geliyooo
Cvp: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - snowserkan - 01-14-2026 (01-14-2026, 07:31 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun Serkan bey Allah şifanızı versin Teşekkürler Erdoğan kardeşim. Bırak gelsin. Sal gelsin..
RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - snowserkan - 01-14-2026 Şimdi ULL Gelebildiği kadar batılı ve iyice güneyli gelsin ki Ay sonudaki CANAVARI da o denli üzerimize çeksin O görünen ULL DEV Yükseğe ayarı şekli veriyor. Cvp: RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - AZOR - 01-14-2026 (01-14-2026, 07:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi ULL Gelebildiği kadar batılı ve iyice güneyli gelsin ki Ay sonudaki CANAVARI da o denli üzerimize çeksin Tecrübe konuştu Avrupa'ya o kadar sistemin inmesinin sebebi bu işte Avrupa'da mutlaka a.b bulduğu için iniyor onlara bizde fazla sistem şimdi bizimde a.b miz var hatta ull var niye bize soğukları çekmesin RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - REALSHADOW - 01-14-2026 @snowserkan çok ama çok geçmiş olsun.. Sağlık her şeyden önce gelir .. RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - hacimuratt - 01-14-2026 Hoşgeldin Serkan Abi.Rabbim Şafi İsmiyle Acil Şifalar versin.Çok daha iyi olursun İnşAllah.Tahminlerine her türlü ve en güzel haliyle devam edesin İnşAllah. RE: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - kral - 01-14-2026 Geçmiş olsun Serkan Bey hoş geldiniz tekrar.. Cvp: 16-17 OCAK GODZİLLA SİSTEMİ. - KardanadamEmin - 01-14-2026 ALLAH Acil şifalar versin, böyle bir şey olabileceğini sanki hissetmiştim..Geçmiş olsun.. Sağlık için artık çok dikkatli olmamız ve kendimize iyi bakmamız gerekiyor.. Kendine çok iyi bak, ALLAH 'a emanet ol,KARdeşim.. |