Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-14-2026, 01:18 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

HAYALLER ve GERÇEKLER arasındaki savaş sürüyor..Cuma gününe kadarda sürecek..Savaş sonunda birileri sevinecek,birileri üzülecek..İşte bütün mesele bu.. Smile  thumbsup  Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...GFS son güncel ULL ( Üst Seviye Alçağı) döne döne.....Ge.........yor.. uzgun
resim

resim

resim

Şizofren GFS'nin hayalleri bizim de hayallerimiz eğer gerçekleşirse daha laf etmem kendisine ama yalnız, çok yalnız hiçbir model yanında değil garibimin. 2 gün sonra akşama KAR vermiş tam hayalperest tam Smile

(Son Düzenleme: 01-14-2026, 02:36 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

HAYALLER ve GERÇEKLER...İşte tüm mesele bu... Bakın şu işe.. Sistem vermeyi hiç sevmeyen GFS ay sonunda Türkiye'yi Kara gömüyor..Sizce bu modellerde İstanbul'a KAR yağarmı? Dash eye Smile   Günün sorusu... Spiteful
resim

resim

resim

resim

Serkan abinin kar sevmeyen ılıkçı lobisi tarafından kaçırıldığına dair duyumlar aldım Big Grin Şaka bir yana kendisi foruma 2 haftadır uğramadı. Umarım iyidir. Bende iletşime geçemiyorum.
SUDAN ADAM

Ah Emin bey.

Şu -24 ü çekip getirseniz neler olur neler?

Acaba Karadeniz e otursa ne olur?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Snowsedat

Üstadlar Haftasonu için yorumlar nedir?

(01-14-2026, 03:45 PM)Mustafa Torun 0834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ah Emin bey.

Şu -24 ü çekip getirseniz neler olur neler?

Acaba Karadeniz e otursa ne olur?

Mustafa KARdeşim..Bu ara ser verip sır vermeyeceğim.. eye Big Grin. ( Şşiiişşşt sessizlik)   Tılsımlı tahminler.. Spiteful Smile

(Son Düzenleme: 01-14-2026, 04:36 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar az evvel evin Süpürgesi eskimiş, faraşla birlikte yenisini almak için yakınımızdaki Nalbura gittim..Aaa birde baktımki Nalbur dükkanının önüne GFS tırı Park etmiş.. Büyükçe bir TIR.. ALLAH ALLAH dedim, ne işi var bunun burda.. Şaşırmıştım haliyle...Ne işi olabilirdiki bu GFS nin yetkililerinin burada..Neyse dükkana girdim ve baktım bütün mor ve lacivert boyaları tıra taşıyorlar..GFS yetkilisinin yanına gittim ve sordum..Hayırdır arkadaşım bu lacivert ve mor boyaları niye burdan alıp tırlarınıza yüklüyorsunuz? Adam sakin bir edayla bizim ülkemizde kalmadı artık ..Sizin ülkeniz modelleri için kullanacağız bu boyaları..Çünkü Şubat ve Mart aylarında Bol bol bu renk boyalara ihtiyaç olacak dedi..Buluruz, bulamayız her ihtimale karşı depoluyoruz dedi..( Bende içimden ALLAH ALLAH niye böyle bir şey söylediki acep diye kendi kendime sordum.. Big Grin Smile Niyekine acep?

(Son Düzenleme: 01-14-2026, 06:24 PM, Düzenleyen: Özgür.)

Su ull yi kendimize çekersen sonradan gelecekleride çekeriz inşallah
Yukarıda atom bombaları var.
Şayet ilk ciddi atağı alırsak ocak 24 gibi şubatta gelenleri alırız otoban misali yol açıldımı gelen gelene.
Birde blokaj oldumu 87 yi sollariz inşallah.

Ocak sonuna haftasi iber alacağının yerinde sıcak karakterli bir azor İngiltere bati İtalya Almanya ispanya civarlarında olur insallah ; öyle olursa efsane üstüne efsane alırız soguklain kaçak yeri olmaz

(Son Düzenleme: 01-14-2026, 07:33 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Ull ull diye diye oda ne yapacağını şaşırdı baktı güneydekiler çok istiyor direksiyonu aşağıya kırdı bide, nereye inde dersiniz Zonguldak la Sinop'un oralara dediki şu kuzeye komple beyaza bürüyim ates
Ayrıntılar güncelleme bittiğinde.........
Evet soğuklar üstümüzde ancak modellerde bizde sistemi çözmüş değiliz, yağış cepte şu an için bazı saatlerde sıcaklık problemi var ama tahminim tüm Karadenize berekeketli %80 beyazlar içinde sistem iniyor
Sistem sonunda Karadeniz'in suyu 10 cm geri çekilir tüm kıyılarına yağış bırakmaktan
Not arkasından bir sürpriz daha yapabilrresimresim

Tam tepemizde geldi bu hadi kıştt az doğuya Kayu
resim

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, 16 Ziyaretçi