| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Eğer yağışla soğuma çakışırsa yarın akşam şov var demektir. Tabi DEK ler ayrı bir hikaye
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Leventcetin
Kar yağmayacak mı anlamadım yağış ve soğuma çakışırsa demek kar yapmayabilir demek oluyor ki ben siklonik kar yağışı olacak zannediyordum.
Azor da sulu kar olabilir demiş. Galiba yine soğuma yeterli değil ve okullar tatil olmayacak diye anlıyorum
@Trakia kardeşim inan bana yaşadığımız hava olayı dile gelse o bile ne olduğunu anlatamaz bize... siklon da olsa kelebek etkisi ile her şey beklenemedik kadar güzel de olabilir, idare eder de olabilir. Diğer yandan bak yukarı da dedim ki DEK ler ayrı bir hikaye .. Bu şehir DEK ler sayesinde o kadar güzel kışlar yaşadı ki ..yaşı yetenlerin halen hatrında bu günler .
Ayrıca okulların tatil olup olmayacağı ancak pazar akşamı ile pazartesi öğle saatleri arasında belli olur. Sonuçta piyangonun nereye ne kadar vuracağı belli değil. Rüzger kuzeye döndüğünde eğer şartlar müsait olursa tepemizde yüzlerce külometrelik dek bantları oluşabilir. Ki o durumda 2017 benzeri şeyler yaşayabiliriz. ha bir de şu var okullar tatil olsa bile 1 günden fazla olmaz. çünkü hemen sistem sonrası lodos geliyor. Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, REALSHADOW
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun..Keyifli Pazarlar Diliyorum.. Gerçekten keyifli olacak KARSEVERLER için.. Arkadaşlar Gönül Maceramız bugün akşama doğru ufakdan çeşitli ilçelerden gelmesi beklenen GOL haberleriyle başlıyacak..Bana göre, şahsi fikrime göre yarın yani pazartesi günü okullar tatil olsa çok iyi olur..Tabiiki bunu belirlemek bizim işimiz değil, Valiliğin vereceği bir karar... İstanbul 'da en ufak bir yağmurda bile trafik altüst olabiliyorsa yarın YAŞANACAKLARDA neler olur bilinmez..Neyse bu benim konum değil.. Bugünden salı akşamına kadar KAR sürprizlerine hazırlayalım..Bu sistem bittikten sonra önümüzdeki günlerde ayın 25 inden sonraki beklenen SİBİRYA KÖKENLİ SOĞUKLARI sizlere anlatmaya başlıyacağız.. Bugün GFS yine Aysonu modellerinde bunu gösteriyor..
https://images.meteociel.fr/im/95/2235/animqab9.gif
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Leventcetin, Snowsedat
Ecmf sabah güncellemesi
Salı günüde eğer soğukları yakalarsak son dakika golü var demiş ecmf
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat
Arkadaşlar Şimdiden söylemeyi uygun buluyorum..Artık başladık bu işi kovalamaya..Ayın 25'inden sonra şuna hazırlıklı olmalıyız ..Bana göre çok kuvvetli devasa bir sistem ama siz nasıl düşünürseniz öyle düşünün veya meteorolojik çevreler ne der bilemem..İyi bir sistem bizi bekliyor, daha emareleri 20 gün önceden gelmeye başladı..Bu sistem takip edilmesi gereken en önemli sistemlerden biri..Şimdiden bahsediyorum bende bunun için bir sakınca yoktur .20 günden önceden bahsetmek herkesin pek harcı değil ama biliyorsunuz bu konularda kesinlikle korkuya sahip değilim.. Bir şey söylediysem sonuna kadar arkasında dururum.. Ay sonuna dikkatli olunmalı..Yarın yaşanacaklar ve akabindeki yaşanacaklar bu kadar değil..Esas dananın kuyruğu ay sonunda kopacak gibi duruyor..Bugünden 20 gün sonraya tahmin size.. Ben vakit buldukça durumu gizlidende olsa devamlı izlemeye devam edeceğim.. Zaman zaman bu konuda sizlere bilgilendirmeler yapacağım..
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Barbegazi, Bokers, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat, Trakia
@KardanadamEmin 20 Ocak’ta Rusya’ya gidiyorum ben ordan aşağı doğru itelerim artık çekip indirmesi senden.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 11 Ziyaretçi |