Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-19-2018, 07:58 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bana ümit verdi bu güncelleme cumaya kadar bekleriz sonra inşallah veririz ateşi ates

resim
Odunlar senden, ateşi yakmak için kibrit benden Yeşil_deniz... eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Snowevren, snowserkan

ECMF yaktığımız ateşe benzin döküyor maşallah

resim

Herkese merhaba;

Bir süredir forumu takip edemiyordum umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir.

Uzun zamandır takip ettiğim ve tarzını sevdiğim bir meteorolog var yanlış bilmiyorsam samsun 19 mayıs üniversitesinde meteoroloji bölümünde çalışıyor.

kendisi bu kış için bir tahmin yazısı yazmış, belki faydalanabilecek bilgiler edinilebilir diye buraya linkini bırakıyorum.

https://havadelisi.com/2018/11/19/bu-kis...-mucadele/

selamlar, sevgiler.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, ersel candan, snowserkan, Snowtime

herkese merhabalar iyi günler dilerim ... emin abi sessiz  serkan abiden ses yok  . gerildim yav Smile

1 Aralık için geri sayım ve gergin bekleyiş sürüyor. Sonunun mutluluk olması dileğiyle.
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

(11-20-2018, 11:05 AM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhabalar iyi günler dilerim ... emin abi sessiz  serkan abiden ses yok  . gerildim yav Smile

Merhaba,
Gerilme kardeşim, stres yaratma kendine Smile
Önemli gelişmeler olduğunda katılım yapıyoruz.
Sormak istediğiniz mevzular varsa sorabilirsiniz.
Bilgim dahilindeyse cevaplamaya çalışırım.

(11-20-2018, 12:26 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 Aralık için geri sayım ve gergin bekleyiş sürüyor. Sonunun mutluluk olması dileğiyle.

Sizde mi gerildiniz Smile Aman yapmayın daha kış'a bile girmedik o zaman nice olur halimiz.
Bu arada 1-4 Aralık, sistemin süresi değil olası giriş yapmasını beklediğim tarih aralığıdır.

Dileğinize sonuna kadar katılıyorum.
  Beğenenler:
  • cem5254, mehmet karsever, Ömer18, Snowevren, volkan34tr

Tahmin yarışmasında ilk soğuk hava dalgası için Aralık ilk haftası demiştim bakalım tutacak mı göreceğiz heyecanlı bekleyiş devam ediyor
  Beğenenler:
  • snowserkan

İstediğimiz soğuklar gelsin yada gelmesin yağış konusunda çok bereketli görüntüler var 

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, cem5254, Poyraz, sahinok, snowserkan

Serkan Hocam yarin akşama Güney Ege taraflarında yağmur görünüyor. Gök gürültülü sağanak olacak gibi. Konveksiyonel bir yağış mi olacak yoksa orta akdeniz etkisinin devamı mi olur? Daha da önemlisi yarin akşama verilen bu tahmin ne kadar tutarlı Smile

Aralık başı için özelikle trakya ve ülkemizin kuzeybatısı için mevsim normallerinin altına inen bir soğuk hava dalgası nerdeyse her güncelemede görüyoruz artık şu an için kar değerleri bir görünüp bir kayboluyor azzz kaldııııı

resim
resim
  Beğenenler:
  • adakar, cem5254, mehmet karsever, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, pcz2013, sirgalton, тaяaηтυℓa, 70 Ziyaretçi