Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-28-2025, 03:41 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

YILBAŞI SİSTEMİNDE YAĞIŞ SIKINTISI YOK.. BAKIN DİYAGRAM NE KADAR GÜZEL BİLGİLER VERİYOR HEM YILBAŞI SİSTEMİNDE YAĞIŞ VAR HEM DİĞER SİSTEMLERDE BEKLENEN OCAK AYINDA BEKLENEN DİĞER SİSTEMLERDE YAĞIŞLAR BOL RAHAT OLUN SIKINTI YOK.. YARIN DAHA GÜZEL HABERLER GELECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM.. Smile thumbsup Laie
resim

(Son Düzenleme: 12-28-2025, 03:56 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Icon öğle Güncellemesi de Ümit var diyor Ocak ilk günü için  1005 bakalım gfs yada ecmf gelecekmi
resim

@AZOR sen yapma bari be kardeş tek güncelleme ile karar vermek bize yakışmaz . Bence olay bugünkü gece güncellemesinde tam fikir verir bize.. Hatta yarın sabah ki daha önemli. Az izin ver de asıl personel gelip çaycıdan görevi devralsın Smile
Bu arada eğer yağış kesilmezse bence bu gece İstanbul da yağış kara döner .. Ama nereye ne kadar yağar bilmiyorum..
  Beğenenler:
  • Alp 1903, AZOR, BABA, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun

(Son Düzenleme: 12-28-2025, 05:11 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

@AZOR 2018'den beri forumu takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alıyorum. Çizginizi hiç bozmadınız. Umut tacirliği yapmadan bizim kar sevgimizi sömürmeden hep ne gördüyseniz onu yorumladınız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yanılırsınız kara gömülürüz Smile . Bunu sizde istiyorsunuzdur.
REALSHADOW yazdı (12-28-2025, 05:11 PM)
Şüphen olmasın kardeşim .. Bizim KAR Delileri çetesinin ele başlarından biridir Erdoğan.. Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, BABA, Burak1980, hacimuratt, Kartutgun, REALSHADOW

(12-28-2025, 04:31 PM)quatroxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR 2018'den beri forumu takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alıyorum. Çizginizi hiç bozmadınız. Umut tacirliği yapmadan bizim kar sevgimizi sömürmeden hep ne gördüyseniz onu yorumladınız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yanılırsınız kara gömülürüz Smile . Bunu sizde istiyorsunuzdur.

Eyvallah biz forum olarak aynı çizgideyiz kar sevdamız tartışılamaz ama maalesef ülkemiz konum olarak çok ince çizgide çoğu sistemde birde küresel ısınma etkileri bizi yanıltmaya devam ediyor 1 Ocak için yerde tutan kar ümidi halen devam ediyor,Dek ümidi devam ediyor keşke Karadeniz Deniz suyu sıcaklığı 8-9 derecelerde olsaydı işte o zaman şu an bile İstanbulda kar yağıyordu ama maalesef kuzeyden gelen soğukları çok kırıyor. Bence kilit nokta Karadeniz suyu sıcaklığının 12-13derece olması.
  Beğenenler:
  • BABA, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, quatroxx

Bolu
https://x.com/i/status/2005164310855868847

Açamayanlar için 

resim

(Son Düzenleme: 12-28-2025, 05:25 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Buda benim köydeki evden kusura bakmayın çözünürlük düşüyor buraya çevirince birde güvenlik kamerası olunca 
Kar yağışı devam ediyor 
resim

Üzüldüğüm şey 2004 gibi bir iz bırakacak sistemi ufak detaylar la kaçırmak oldu. Umarım Ocak ayı içinde şöyle güzel bir sistem alırız
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(12-28-2025, 05:45 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzüldüğüm şey 2004 gibi bir iz bırakacak sistemi ufak detaylar la kaçırmak oldu. Umarım Ocak ayı içinde şöyle güzel bir sistem alırız

Acele etme 200 km güneylemesini bakar iş

Arap yarımadasına yağan karın burayı sürekli pas geçmesi normal değil.İklim değişikliği mi yoksa iklime müdahale mi bilemiyorum.Ülkemizin bu kuraklığı normal değil bence doğal da değil.

Kısmet inşallah güneyler ama modeller güneyli gösterse bile son yıllarda bu son dakika değişimleri bana normal gelmiyor.Dolayısıyla hem buradaki tahminciler hem de mgm gibi kurumlar son dakikada olan bence doğal olmayan mühdehalelerle yanılıyor oluyorlar.

Sizler ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ancak son yıllarda yaşanan bu kuraklık ve son dakika değişimleri bence normal değil.
  Beğenenler:
  • AZOR, Eray, Erol Bıldırcın

Konuyu Okuyanlar:
42 Ziyaretçi