| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat
Beğenenler:
• Alp 1903, BABA, Burak1980, cheshire, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat
@AZOR sen yapma bari be kardeş tek güncelleme ile karar vermek bize yakışmaz . Bence olay bugünkü gece güncellemesinde tam fikir verir bize.. Hatta yarın sabah ki daha önemli. Az izin ver de asıl personel gelip çaycıdan görevi devralsın
![]() Bu arada eğer yağış kesilmezse bence bu gece İstanbul da yağış kara döner .. Ama nereye ne kadar yağar bilmiyorum..
@AZOR 2018'den beri forumu takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alıyorum. Çizginizi hiç bozmadınız. Umut tacirliği yapmadan bizim kar sevgimizi sömürmeden hep ne gördüyseniz onu yorumladınız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yanılırsınız kara gömülürüz
. Bunu sizde istiyorsunuzdur.
REALSHADOW yazdı (12-28-2025, 05:11 PM)
Şüphen olmasın kardeşim .. Bizim KAR Delileri çetesinin ele başlarından biridir Erdoğan.. ![]()
(12-28-2025, 04:31 PM)quatroxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR 2018'den beri forumu takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alıyorum. Çizginizi hiç bozmadınız. Umut tacirliği yapmadan bizim kar sevgimizi sömürmeden hep ne gördüyseniz onu yorumladınız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yanılırsınız kara gömülürüz Eyvallah biz forum olarak aynı çizgideyiz kar sevdamız tartışılamaz ama maalesef ülkemiz konum olarak çok ince çizgide çoğu sistemde birde küresel ısınma etkileri bizi yanıltmaya devam ediyor 1 Ocak için yerde tutan kar ümidi halen devam ediyor,Dek ümidi devam ediyor keşke Karadeniz Deniz suyu sıcaklığı 8-9 derecelerde olsaydı işte o zaman şu an bile İstanbulda kar yağıyordu ama maalesef kuzeyden gelen soğukları çok kırıyor. Bence kilit nokta Karadeniz suyu sıcaklığının 12-13derece olması.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, BABA, Burak1980, cheshire, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, BABA, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Snowsedat
Üzüldüğüm şey 2004 gibi bir iz bırakacak sistemi ufak detaylar la kaçırmak oldu. Umarım Ocak ayı içinde şöyle güzel bir sistem alırız
Arap yarımadasına yağan karın burayı sürekli pas geçmesi normal değil.İklim değişikliği mi yoksa iklime müdahale mi bilemiyorum.Ülkemizin bu kuraklığı normal değil bence doğal da değil.
Kısmet inşallah güneyler ama modeller güneyli gösterse bile son yıllarda bu son dakika değişimleri bana normal gelmiyor.Dolayısıyla hem buradaki tahminciler hem de mgm gibi kurumlar son dakikada olan bence doğal olmayan mühdehalelerle yanılıyor oluyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ancak son yıllarda yaşanan bu kuraklık ve son dakika değişimleri bence normal değil. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |