| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, KardanadamEmin, Kartutgun, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
(12-19-2025, 01:57 PM)Raffet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aman abi daha erken davula vurmak için sonra kafamıza vurmayalımkötü güncellemelerde hüsrana uğrayabiliriz ama iyi güncellemede davula vuramayız di mi Raffet bey . Yani 9. yılım ben de biliyorum akşamki öğünde değişebileceğin anın tadını çıkar takma bu kadar
IL FREDDO ARTICO STA ARRIVANDO PER CONGELARE TUTTO...
![]() SE SEI PRONTO A GELARE, CHE I PREPARATIVI PER LA FESTA ABBIANO INIZIO.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, Bokers, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Poyrazkarayel, Raffet, snow41, Snowsedat
(12-19-2025, 02:04 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: IL FREDDO ARTICO STA ARRIVANDO PER CONGELARE TUTTO... La nostra porta è spalancata: possono entrare con tutta la forza che vogliono. ![]() Abbiamo preparato le slitte... abbiamo tirato fuori dal bagagliaio gli scarponi da neve e i guanti... non vediamo l'ora di trascorrere delle giornate meravigliose.
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
(12-19-2025, 02:20 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:La vittoria appartiene sempre a chi crede, amico mio.(12-19-2025, 02:04 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: IL FREDDO ARTICO STA ARRIVANDO PER CONGELARE TUTTO... Tamam Türkçeye dönelim. İtalyanlardan çok italyan olduk ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Poyrazkarayel, Snowsedat
“Serkan maestro, siamo tutti prontissimi! ❄️?
Ti aspettiamo con grande entusiasmo!”
(12-19-2025, 02:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-19-2025, 02:04 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: IL FREDDO ARTICO STA ARRIVANDO PER CONGELARE TUTTO... Hoşbuldum dostum.. Kısaca diyor ki; Arktik ayaklarınıza geliyor. Donmamak için tüm önlemlerinizi alın. Eğer önlemler tamamsa parti hazırlıkları başlasın. ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 58 Ziyaretçi |

. Yani 9. yılım ben de biliyorum akşamki öğünde değişebileceğin anın tadını çıkar takma bu kadar