| |
(12-18-2025, 07:18 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rahat ol KRAL..Burada KAR Krallığını ilan edeceğin günlere az kaldı..Ne bekliyorsak ALLAH'IN İZNİYLE... Göreceğiz. Bu akşam ki GFS ye takılma, geceye yada yarına hizaya gelecek..Bilirsin o bunu hep yapar.
Bu akşamki AiGFS ( Yapay zeka) harikalar yaratıyor..Normal GFS bildiğiniz gibi ( bukalemun cinsi) ...Vade uzun heyecanlar, inişler, çıkışlar ve sonrasında mutlu son..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, bulcelik, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun
@KardanadamEmin evet emin abi senin ekspres bu büyük bir itinayla garda bekletiyordum artık çıkma zamanı geldi
(12-18-2025, 08:38 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin evet emin abi senin ekspres bu büyük bir itinayla garda bekletiyordum artık çıkma zamanı geldi EyvALLAH KARdeşim benim..Bencede artık çıksın. KAR, TİPİ güzel manzaraları çok özledik .
GEM den ayın 24 ünden sonraya harika bir aparküt ve sol kroşe..Bize bunlarla gelsinlerrr..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Poyrazkarayel, 59 Ziyaretçi |