Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 01:43 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Son GFS öğle güncellemesi ayın 15 inden sonra yaklaşan kuvvetli Sibirya sistemini biraz daha batılatmış..Yeter bea, verem ettin beni..Amma nazlanıyorsun bea..Bu güzel balinayı kaçırmamamız lazım..Neyse gelelim konumuza gidişat çok iyi..Ha gayret AZOR ( Erdoğannnn hadi bea ) biraz daha batıya yatarsan bu iş tamam ve gerisi o iş bende..Eğer ki bu sistem bize uğramadan geçer giderse sezonun ilk golünü yemiş oluruz. Son dakikaya kadar takipteyim bu balığı. Smile thumbsup 
resim

resim

Serkan bey benim korkum kuzey doğu abd ye inen soğukları izlandayı daha çok azdırmasi bu azdimi 10-15 günümüzü yiyor mendebur İzlanda.Serkan bey size göre soguk sibirya mi yoksa Polarmi
  Beğenenler:
  • AZOR

(11-30-2025, 02:47 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralık 25 civarı İstanbul için kar sinyaleri gelmeye başladı

Serkan hocam kopya çekmek yok ben bu tarihi vereli 10 gün oldu Big Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 06:42 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar bugün Japon modeli JMA' dan sonra Güney Kore modeli KMA' da 15 Aralık sistemini güncel modellerine yansıtıyor..Ha gayret diğer modellerimizde buna uyduğunda burası karnaval merkezi olacak..Bu sistemin ısrarla peşini bırakmıyorum..Herkes umutsuz bu sistemden ama bendeniz hariç..Tuttum bi kere kolay bırakmam..İnşaALLAH Bu sistem buraya gelecek.. thumbsup ( ALLAH utandırmasın) 
resim

resim

resim

resim

dışarısı resmen kar soğuğu gibi gerçekten bu havayı bile özlemişim.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, BABA, Burak1980, KardanadamEmin, REALSHADOW

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 07:10 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ...14-15-16 ARALIK SİSTEMİNİN YÖNÜNÜ BİZE DOĞRU ÇEVİRMEYE DEVAM...KAR KOKUSU ALMAYA BAŞLIYORUZ..DEVAMIDA YOLDA.. thumbsup
resim

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 07:50 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu gece ve yarınki güncellemeler çok önemli İLK KAR YAĞIŞLARI için bu sistemi çok sıkı takipteyim..Bu hayallere hitabeden sistem bize gelecek, başka yolu yok, başlarım İzlandanın şarap çanağına.. ve başka ülkelere gitmesine asla izin yok..Ne demiş atalarımız? Camiye lazım olan, mescide haramdır.. eye  Big Grin Smile thumbsup 
resim

resim

resim

Emin hocam o soğukları oralara görmek icin haftalarca bekledik ama bize el sallaya sallaya gidiyor.
Ne olurdu şu İzlanda pasif olsa Almanya ispanya İtalya hattında azor olsa. O bölgede soğuklar olmaz işte azor o zaman piyasaya çıkar sonra bize saç baş yoldurur.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, konuralp, Poyrazkarayel

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 08:09 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-08-2025, 07:57 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin hocam o soğukları oralara görmek icin haftalarca bekledik ama bize el sallaya sallaya gidiyor.
Ne  olurdu şu İzlanda pasif olsa Almanya ispanya İtalya hattında azor olsa. O bölgede soğuklar olmaz işte azor o zaman piyasaya çıkar sonra bize saç baş yoldurur.

Özgür daha hiçbir şey bitmiş değil, neden bu kadar karamsarsın? Hemen enseyi karartma..Son sözü Atmosfer söyler ve son dakikaya kadar hiçbirşeyden umut kesmemelisin..Modeller bile günde kırk takla atıyorken sen hep olumsuz düşündüğünü görüyorum..Bence biraz pozitif düşünmeli ve olmalısın..Hayat hep karamsarlık la, olumsuz düşünerek yaşanmaz..Kötü düşünüp, kötüyü çağırmamalısın..İyi ve güzel düşün, olumlu düşünki herşey iyi ve güzel olsun.. thumbsup

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 10:08 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Avrupa Orta Menzilli Hava Tahmin Merkezi ECMWF de akşam güncellemesinde daha önce menzilden epeyce uzak sistemi oldukça batılatmış, fakat yeterli gelmiyor..Artık Salı ve çarşamba günlerindeki güncellemelerde dananın kuyruğu kopacak .Ben bu konuda oldukça umutluyum..Bu kadar doğulu başlamış bu sistemin hergeçen gün batılaması umut verici ve peşini bırakmam..O sistem bizde ve bizim olacak. thumbsup
resim

Konuyu Okuyanlar:
41 Ziyaretçi