| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan
8 Eylül'den itibaren sıcaklıklar 25-27 bandına, 12 -13 Eylül'den itibaren ise 21-25 bandına düşecek.
Bu süreçte Yurdun iç kesimlerinde ve Doğu Karadeniz çevrelerinde yer yer yağışlar görülecek. Yurdun batısında; Marmara, Güney Marmara dahil, Ege'nin daha çok kuzey ve iç kesimlerinde, Batı Karadeniz'de yağışlar 12 Eylül'den itibaren kendini hissettirmeye başlayacak.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, BABA, Barbegazi, bulcelik, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, Özgür, Poyrazkarayel, sirgalton, snow41, Snowsedat
Artık yazın sonuna geldiğimizi söyleyebiliriz.. Ay ortasından sonra dahada belirginleşecek serin, hatta SOĞUK dalgalar yağışlar eşliğinde ülkemize sık sık ziyaret edecek gibi duruyor..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan
Kuzeybatı Kesimlerde Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinde Marmara'nın doğusu İstanbulun anadolu yakasıda yağış alacak (Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik), Kütahya ve Düzce çevreleri ile Bolu'nun batısında yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırı, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Başlama-Bitiş Zamanı 06.09.2025 13.00-06.09.2025 19.00
41 plakalı snow mgm nin serkan şubesi gibisin maşallah boşver bunları herkes görüyor zaten yorma kendini paylaşmaya gerek yok bence
Cumartesi Düzce merkezli sağlam oraj var bakalım bu yaz ilk kez bekliyorum nolcak diye dolu boş moş her şey var ekşınnnnnnnnn emin dede sen de iki damla yağmur düşecek diye bak pencereden dostum tostum postum.
Burası adı üstünde İSTANBUL TAHMİN SAYFASI Düzce sayfası değil
Düzce tahminleri buraya yapılabilir https://snowserkan.com.tr/forum/showthre...2#pid76442
(09-05-2025, 12:48 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 41 plakalı snow mgm nin serkan şubesi gibisin maşallah boşver bunları herkes görüyor zaten yorma kendini paylaşmaya gerek yok bence Tarantino, Örümcek ağlarını DOĞRU HEDEFE fırlatmanı ALLAH'tan niyaz ederim. Gebzeli Ahmet bey, MGM Uyarılarını Genel hava tahminlerinden paylaşabilirsin.
Çevrimiçi snow41
Usta Üye ***** Usta Üye Yorumları: 7,371 Konuları: 23 Kayıt Tarihi: Sep 2018 A.Begeni 18870 V.Begeni 8544 İl: İstanbul İlçe: Gebze #45,544 06-20-2025, 06:58 AM Yarın cumartesi günü kocaelide sağanak yağış ve serin hava etkili olması bekleniyor 4555 . SAYFADAKİ TAHMİNİNDE kocaeli tahmini yapmışsın kalkıp bana ahkam kesiyorsun snow efendi önce kendine bak istersen İstanbul kar tahminleri sayfasında kocaeli tahmininin ne işi var sen buna cevap ver önce sonra buraya yorum yaz. Serkan dostumdan ricam olacak MGM tahminleri başlığı açalım da arkadaş canı sıkıldıkça oraya mgm tahminleri yazsın. Kaldı ki ben o yorumumda sadece Düzcedeki yağış ile ilgili istanbullu arkadaşlara takıldım. Sonuçta mgm sayfasına herkes bakıyor burada tekrar paylaşmanın anlamı yok Emin gibi Azor gibi harita paylaş yorum yap eywallah ama sen kopyala yapıştır ortalığı karıştır modunda paylaşım yapma arkadaş senin buradaki mgm paylaşımlarını görmek zorunda mıyız? Biraz sert oldu ancak bana had bildirmeye kalkmış e o zaman hak ettiğin cevabı da kopyala yapıştır yapmadan yapıştırırım. Yıllardır burada gebze kocaeli yolcusu kalmasın modunda mgm kocaeli gebze tahminleri okumaktan gına geldi. Herkese iyi geceler.
Beğenenler:
• adakar, ahmet/cengiz, Alp 1903, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, Kerimoglu, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 28 Ziyaretçi |