| |
(04-18-2025, 06:52 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey hayırlı sabahlar hayırlı cumalar Hayırlı cumalar sanada..Şimdilik soğumanın ne şekilde evrileceğine net birşey söylemek için erken..Gelişmeleri Takipdeyim..
Bu sene EL NİNO senesi.. Haliyle her türlü sürprizi beklemek gerekir..Bakın bugün İstanbul'da hava gayet güzel ve sıcak..Sıcakseverlere hitabeden bir durum sözkonusu..Bu havalar bir süre daha böyle devam eder.. Sonrasında neler olacak, biraz bekleyip göreceğiz.. Aysonuna doğru beklenmedik hava olaylarına maruz kalabilirsiniz.. Şöyleki şimdiki modele göre KAR olasılığı yok, sadece mevsime göre soğuk bir atak alabileceğimiz gibi bir görüntü olsada, önümüzdeki günlerde soğuma güçlenebilir..Eğerki bu tahminim gerçekleşirde soğuma beklenmedik şekilde güçlenirse sürprizlere açık olabiliriz..Neden olmasın? Geçmişte şimdi hatırlayamadığım bir tarihde İstanbul 'a 22 Mayıs'ta kirazların üstünde KAR manzaralı fotoğraflara şahit olmuştum..Üstelik yerde örtü bile olmuş..Tabiiki şimdide böyle birşey olacak demiyorum ama böyle bir olasılığıda gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum..
Olmaz olmaz demeyin peynir ekmek yemeyin..
Sağlam oraj olur yükseklerde kar olur. Bugün düzce 23 derece idi akçakocaya gittik 10 dereceydi enverziyon sıcaklık terselmesi diğer adıyla oldu.
(04-18-2025, 10:57 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-18-2025, 09:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem biraz daha doğularsa çiftçilere kötü haber olur..KIŞ anlıyacağınız bitmiyor..Çok ilginç bir KIŞ sezonuna şahitlik ediyoruz... Fatih'im suç bende değil, geçen kış bir gıdım KAR yağmamanın acısı, bu seneye patladı..
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Güzel haftasonu diliyorum.. Modellerde son durumlar böyle..
https://images.meteociel.fr/im/27/25249/animtxi7.gif
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Alp 1903, coskunnkartal, rdlshn, Snowselo, 33 Ziyaretçi |

Olmaz olmaz demeyin peynir ekmek yemeyin..