Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 04-18-2025, 02:42 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(04-18-2025, 06:52 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
bu dediğiniz serın yada soğuğa yakın hava ayın 27 si 29 u arasımı gelmiş olacak gectiğimiz günlerde yasadığımız soğuklar kadar olmayacak tabi degilmi

Hayırlı cumalar sanada..Şimdilik soğumanın ne şekilde evrileceğine net birşey söylemek için erken..Gelişmeleri Takipdeyim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, karakış, Snowsedat, Yıldızı

(Son Düzenleme: 04-18-2025, 03:22 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu sene EL NİNO senesi.. Haliyle her türlü sürprizi beklemek gerekir..Bakın bugün İstanbul'da hava gayet güzel ve sıcak..Sıcakseverlere hitabeden bir durum sözkonusu..Bu havalar bir süre daha böyle devam eder.. Sonrasında neler olacak, biraz bekleyip göreceğiz.. Aysonuna doğru beklenmedik  hava olaylarına maruz kalabilirsiniz.. Şöyleki şimdiki modele göre KAR olasılığı yok, sadece mevsime göre soğuk bir atak alabileceğimiz gibi bir görüntü olsada, önümüzdeki günlerde soğuma güçlenebilir..Eğerki bu tahminim gerçekleşirde soğuma beklenmedik şekilde güçlenirse sürprizlere açık olabiliriz..Neden olmasın? Geçmişte şimdi hatırlayamadığım bir tarihde İstanbul 'a 22 Mayıs'ta kirazların üstünde KAR manzaralı fotoğraflara şahit olmuştum..Üstelik yerde örtü bile olmuş..Tabiiki şimdide böyle birşey olacak demiyorum ama böyle bir olasılığıda gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.. Smile  thumbsup Bakın öğle güncellemesindeki modele.. eye  Big Grin  Olmaz olmaz demeyin peynir ekmek yemeyin..
resim

Sağlam oraj olur yükseklerde kar olur. Bugün düzce 23 derece idi akçakocaya gittik 10 dereceydi enverziyon sıcaklık terselmesi diğer adıyla oldu.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, Yıldızı

(Son Düzenleme: 04-18-2025, 08:33 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

4 Mayıs verilerinde yine kuvvetli sistem emareleri geliyor..Tabiiki değişim olumlu yada olumsuz yönde olabilir.. thumbsup ( Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. eye
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Ftherdem, Kartutgun, snow41, Snowsedat

(Son Düzenleme: 04-18-2025, 09:02 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu sistem biraz daha doğularsa çiftçilere kötü haber olur..KIŞ anlıyacağınız bitmiyor..Çok ilginç bir KIŞ sezonuna şahitlik ediyoruz... thumbsup  Smile Yaz bekliyenlere kötü haber..
resim

(04-18-2025, 09:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem biraz daha doğularsa çiftçilere kötü haber olur..KIŞ anlıyacağınız bitmiyor..Çok ilginç bir KIŞ sezonuna şahitlik ediyoruz... thumbsup  Smile Yaz bekliyenlere kötü haber..
resim

Emin abi yeter da Smile
                             Sonsuza DEK

(04-18-2025, 10:57 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-18-2025, 09:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem biraz daha doğularsa çiftçilere kötü haber olur..KIŞ anlıyacağınız bitmiyor..Çok ilginç bir KIŞ sezonuna şahitlik ediyoruz... thumbsup  Smile Yaz bekliyenlere kötü haber..
resim

Emin abi yeter da Smile

Fatih'im suç bende değil, geçen kış bir gıdım KAR yağmamanın acısı, bu seneye patladı.. eye  Big Grin Smile thumbsup

Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Güzel haftasonu diliyorum.. Modellerde son durumlar böyle.. eye   https://images.meteociel.fr/im/27/25249/animtxi7.gif

Haftasonu yağısı yok oldu
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowsedat

(04-10-2025, 08:01 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nisan son hafta bombastik bir sistem kokuları alıyorum

Nisan son haftaya iki sistem sığdırıyorduk ilkini orta Avrupa ya kaptırdık Nisan son hafta sisteminin kuvetlenme ihtimalide var

resim

Konuyu Okuyanlar:
Alp 1903, coskunnkartal, rdlshn, Snowselo, 36 Ziyaretçi