Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

An itibariyle MALTEPE'DE KAR YAĞIŞI başlamıştır..Engeç buraya başlar, ben daha geç başlar diye düşünüyordum ama soğuk girişi erken olunca banada sürpriz oldu..   thumbsup  Böyle sürprizlere can kurban.. Smile Bugece etkisini tüm Marmara bölgesinde arttırarak KAR yağışı devam edecek..Tüm KARSEVERLER e hayırlı olsun.. thumbsup

GOLLLLLLLLLLL Gebze an itibarıyla kar yagıyor

Evveett tempo arkadaşlar tempo..Bugün mutlu olmayacaksınızda ya ne zaman olacaksınız? Bu gece cam kenarı nöbeti başlıyor, alın elinize çayınızı kahvenizi derin derin direk ışıklarını seyredin uçuşan karları seyredin Çünkü Mart ayında zor ihtimal işler oluyor şu an ama oldu..
Nihayet yine yakaladık Hadi hayırlısı diyelim.. thumbsup Bugece uykusuz geçmesi gereken bir gece olacak..Beyaz hayallere dalacaksınız, hatta çıkın dışarı romantik bir yürüyüş yapın, gecenin ve yağan KAR IN gökyüzünden süzülerek inişini seyreyleyin, yapın işte birşeyler, herşeyi devletten beklemeyin, keyfini çıkarın, düşünün bi kere geçen KIŞ KAR ın K sını bile göremeden KIŞ bitmişti.. Smile

SERKAN KARdeşime buradan bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..Umarım iyileşmişsindir..Eğerki biraz düzelmişsen biran önce buraya dönmelisin, burası sensiz çok eksik ve tadı pek iyi değil..Burası hepberaberken güzel...GEÇMİŞLER OLSUN, ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH.. thumbsup

(Son Düzenleme: 03-18-2025, 10:20 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

İyi,hoşda peki bu son vedamı? Bence değil.. thumbsup Aysonu ve Nisan ilk haftasında bir salınım daha olabileceğini daha önceki paylaşımlarında bahsetmiştim..Bu tahminimin yine arkasındayım..Bakın aysonu ve Nisan ilk günlerinde tepemize ne inmeye hazırlanıyor.. Eee nede olsa ben Kardanadamım, benim bulunduğum yerde KIŞ KOLAY BİTMEZSmile  thumbsup Takipdeyiz..Ne diyoduk? Bu KIŞ ZOR BİTECEK.. eye 
resim
resim

İstanbul'dan bugünkü KAR YAĞIŞI MANZARALARI..  
https://www.facebook.com/share/r/1FZEFZYWKS/

Bu yaz için ilk veriler süper........inşallah hafta sonu ilk tahminimi yapacağım

(03-18-2025, 11:03 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaz için ilk veriler süper........inşallah hafta sonu ilk tahminimi yapacağım

Erdo bi dur bea.. Big Grin daha kışı bitirmedikki.. Smile Soğukçu birinin yaz tahminide ne bea? Yoksa sendemi Brütüs? eye

(03-18-2025, 11:55 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-18-2025, 11:03 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaz için ilk veriler süper........inşallah hafta sonu ilk tahminimi yapacağım

Erdo bi dur bea.. Big Grin daha kışı bitirmedikki.. Smile Soğukçu birinin yaz tahminide ne bea? Yoksa sendemi Brütüs? eye

İlk haberler iyi sıcak yaz tahmini yok özellikle Ağustos hareketli olacak gibi duruyor emiiin ağaabeyyy thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
Alp 1903, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Hava Tahmincisi, karkartalı, Özgür, Poyrazkarayel, realshadow, sirgalton, SnowSD, тaяaηтυℓa, 20 Ziyaretçi