|
An itibariyle MALTEPE'DE KAR YAĞIŞI başlamıştır..Engeç buraya başlar, ben daha geç başlar diye düşünüyordum ama soğuk girişi erken olunca banada sürpriz oldu..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim
Evveett tempo arkadaşlar tempo..Bugün mutlu olmayacaksınızda ya ne zaman olacaksınız? Bu gece cam kenarı nöbeti başlıyor, alın elinize çayınızı kahvenizi derin derin direk ışıklarını seyredin uçuşan karları seyredin Çünkü Mart ayında zor ihtimal işler oluyor şu an ama oldu..
Nihayet yine yakaladık Hadi hayırlısı diyelim.. ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim, Yıldızı
SERKAN KARdeşime buradan bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..Umarım iyileşmişsindir..Eğerki biraz düzelmişsen biran önce buraya dönmelisin, burası sensiz çok eksik ve tadı pek iyi değil..Burası hepberaberken güzel...GEÇMİŞLER OLSUN, ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH..
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan, yarim
İyi,hoşda peki bu son vedamı? Bence değil..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, snow41, Snowsedat, snowserkan
Bu yaz için ilk veriler süper........inşallah hafta sonu ilk tahminimi yapacağım
(03-18-2025, 11:55 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-18-2025, 11:03 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaz için ilk veriler süper........inşallah hafta sonu ilk tahminimi yapacağım İlk haberler iyi sıcak yaz tahmini yok özellikle Ağustos hareketli olacak gibi duruyor emiiin ağaabeyyy ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan |
Konuyu Okuyanlar: |
Alp 1903, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Hava Tahmincisi, karkartalı, Özgür, Poyrazkarayel, realshadow, sirgalton, SnowSD, тaяaηтυℓa, 17 Ziyaretçi |