|
Evvettt arkadaşlar bu sezonun en güzel diyagramı desek yeridir..Aslında ilkbahara başlangıç ayı olarak adlandırılan bu döneme böyle bir diyagram pek inanılacak gibi durmasada en kuvvetli sistemler geçmişte yine bu ayda yaşanmışlığı vardır..Geçmişlerde büyüklerimiz boşuna dememişler MART KAPIDAN BAKTIRIR,KAZMA, KÜREK YAKTIRIR...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• Barbegazi, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı
Sistemde yok yok blokajda tamam yağışı biraz daha artırabilirsek süper olacak -42 tepemizde
![]() Son yılların en şiddetli hava sıcaklığı düşüşüne şahit olacağız ![]()
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, crqzympby, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, snow41, Snowsedat, snowserkan
(03-12-2025, 06:49 PM)Snowselo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bir sistem emaresi olsa Serkan bey bu kadar sezsiz kalirmiydi?? Merhaba, Aslında 12-13 Mart'tan itibaren sistemin olgunlaştığını söylemiştim. Ancak sistem takibini Yakalandığım influenza virüsünden dolayı yapamadık maalesef. ![]() Sistem yolda sıkıntı yok. İstanbul yine KAR tanelerini görecek. Fakat yolları kapayacak, Her yeri felç edebilecek bir sistem değil. Bu zamanda bunu da görmek güzel olacak. ALLAH'a ne kadar şükür etsek azdır. (03-12-2025, 08:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar GFS akşam güncellemesi sabah ve öğle sıcak senaryolardan sonra yine beklemekte olduğumuz sistemi verdi..Bu gel-gitler bu işin doğasında var.. Sağol Varol kıymetli dostum. Ben olmasamda bu sitede sizlerin varlığını bilmek beni rahatlatıyor. Bu arada Ay sonunda yeni bir sistem var. Ne kadar etkili olur bakacağız ona.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, Alp 1903, angelusoO, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, kral, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, Snowselo, volkan34tr, yarim
(03-13-2025, 03:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2025, 06:49 PM)Snowselo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bir sistem emaresi olsa Serkan bey bu kadar sezsiz kalirmiydi?? Serkan hocam çok geçmiş olsun..
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, snow41, Snowsedat
Serkan KARdeşim, uzun süredir yazmamandan anlamıştım, ters giden birşeyler olduğunu fakat ne olduğunu bilemesemde azçok tahmin ettim bir hastalık olabilirdi diye öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim, şimdi durumu senden öğrendim ve tekrar geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin KARdeşim..Bu ara herkes kendine dikkat etmeli,hem salgın var, hemde içinde bulunduğumuz günler bir sıcak, bir soğuk olacakki tamda hastalık havası .
![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
Geçmiş olsun Serkan Üstad.
Ramazan-ı Şerifin hürmetine rabbim şifa bekleyen her kuluna şafi sıfatıyla şifa versin.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, snow41, Snowselo, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Akın, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, snow41, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
|
Konuyu Okuyanlar: |
Alp 1903, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Hava Tahmincisi, karkartalı, Özgür, Poyrazkarayel, realshadow, sirgalton, SnowSD, тaяaηтυℓa, 20 Ziyaretçi |