| |
Ataköyde hala neredeyse yıldızları sayıyoruz. Açık ara en şanssız yer şimdilik burası. Umarım şans döner
Bazı işlerim dolasıyla Şile deyim, sanorım halkın dediğinden de anladığım son 10 yılın felakeiğ yaşanıyor... An itibaren halen tipi ve fırtına var.
Allah'a çok şükür bu günleri de gördük böyle devam ederse dışarıya balkondan atlayıp çıkabilirim. (2. Kattayım)
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Beatum, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snow1453, Snowsedat, snowserkan
Demek ki neymiş ??? Doğru an geldiğinde , şartlar oluşturduğunda bu muhteşem doğa harikası ısı adası faan dinlemezmiş. Benim sevdiğim bir söz var.KODUMU OTURTUR ADAMI...İşe bu laf buraya cuk oturuyor
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Bokers, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan, zerensefa
Kar örtüsünü bu saatte yürüyerek bozan arkadaşlar var bizden biriyse lütfen bozmasın sinir oluyorum gece gece
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, KMA76, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Biraz daha yağsın şu iki tane metreyi üst üste koyup 2 metre kar var şakasını yapmak istiyorum hep içimde kalmıştı
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Captmehmet, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, KMA76, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Bilen bilir arkadaşlar .Annem yoğun bakımda günlerdir ve oldukça kötü bir psikoloji altındayım . Bu güzeller güzeli kar yağışı o kadar moral oldu ki bana ..Sanki bir süre için de olsa beni uçurup sıyırdı bu ruh halinden .Rabbim sana şükürler olsun. Sen kime neyin iyi geleceğini en iyi bilensin !!!!
Allah tez zamanda acil şifalar verir inşallah abi. Kar sevdası başka bişey. Bazı kişiler bunu anlayamıyor, 360 günün her gününü kötü geçir şu 5 günlük kar yağışı bütün o problemlere derman oluyor. Kıymeti bilene çok güzel.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, KMA76, REALSHADOW, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 15 Ziyaretçi |