| |
Dışarısı buzdolabı'na döndü. Yerler jilet gibi. Düşen her tane istisnasız tutacaktır ama şimdi de kar eksik. Önce yağış oldu soğuma sıkıntısı vardı şimdi soğuma var yağış yok. Sistemin süresi içinde yol alıyoruz, dakikalar saatlere ekleniyor ama maalesef birçok nokta halen beklediği vuslat'a eremedi
Hayırlısı.
Değerli dostlar,
Arif tarif,tarif-i caizse... Gani Müjde beyefendi,şu an Ntv'de canlı olarak yayında. Kendisi yıllardır,ancak amatörce meteoroloji ile ilgileniyormuş. Pek de mütevazi. Bizatihi, bu ey değerli dost,Serkan bey'i bulacağım. P.S:Arif Tarif'in isim vuku bulan hali Gani Müjde şeklinde paylaşımlarınız olmuştu,buna istinaden yazdım.
Arkadaşlar ECMWF ye göre içinde bulunduğumuz sistem ayın 25 ine kadar etkisini sürdürüyor..
Beğenenler:
• berkaybkts, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Nuray, snow41, Snowsedat, snowserap
(02-21-2025, 08:35 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Havalimanları için 6 saatlik periyotlar ile haba tahmini yayınlanır. (TAF) 16:40z yani TR saati ile 19:40 da yayınlanan bir öncekinden farklı olduğu için yağış tahmin saatleri değişmiş olabilir.
Vallahi şu MALtepeden nefret ettim artık her kış. Oturdum asfaltı izliyorum sabah biraz tutmuştu ondan da eser kalmadı hepsi eridi
(
Arkadaşlar DEK in kralını Bartın Cide arası yiyor şu anda. Ama dönme hareketi yavaşladığında o DEkler oluk oluk akacak. Ama bu ne zaman olacak benim bilgim burada bitiyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 57 Ziyaretçi |

Hayırlısı.