|
Ortalık yıkılmaya başlıyor, yıkılan yerler de var... Fotolar gelmeye başlar haberiniz olsun.
Boğaziçi köprüsü yağışın karaya iniş hali çok güzel gözüküyor..
Birkaç resim çektim ama resim yükleyemiyorum hata veriyor.
Sonsuza DEK
Saat 15:30 civarlarında Üsküdar'daydım. Küçük Çamlıca güzergahını kullanarak eve geldim. Yol boyunca güzel , yoğun bir kar yağışı vardı. Şimdi evdeyim güzel yağmaya devam ediyor. Yol boyunca gözlemlediğim şu : kar maalesef tutamıyor. Tutan da ilk güneş de hemen eriyor. Hatta yağış anında bile maalesef tutan karlar eriyor
![]()
(02-21-2025, 12:13 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu kapanmıştır beyler. Rica ediyorum.. Serkan Bey, az önce baktığımda buradaki göz karaya çıkmış görünüyor (yanlış bakmıyorsam). Bu durum bize olumlu olarak mı yansır? yoksa batıya gelmesi daha mı iyi olurdu?
5dk çılgınlarca yağıp tutuyor, yağış kesiliyor 10dk içinde eriyor. Cemre sonrası sistem sorunsalı
![]()
16: 30 itibariyle Beşiktaş Üsküdar seferleri yoğun yağıştan dolayı çalışmıyor tipinin azalmasını bekliyoruz
Beğenenler:
• angelusoO, Barbegazi, Çilingozlu, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, realshadow, Snowsedat
Fatih iki kere yıktı geçti.Şöyle uzun süreli geldiğini hayal edemiyorum.Yoğunlaşma harika...
Hava yumuşak, yağış sürekliliği olmayınca birikimde hemen yok oluyor.
Eksili değerler KB-K karışımı rüzgar ve kopuk olmayan DEK bantları lazım Menü çok mu kalın oldu ![]() |
Konuyu Okuyanlar: |
efe90, Ert, Hava Tahmincisi, KardanadamEmin, realshadow, snow41, SnowSD, Uygar, 70 Ziyaretçi |