| |
Bu yıl mevsimlik tahmin yapan kurumların terse köse olacak gibi.Bildiğim kadariyla hiç bir kurum kasim ayindaki gerek sibirya gerek kutupların erken ısınmasi sonucu aşağı enlemlere inen bu muazzam soğukları öngöremedi.Bunun illaki sonraki zamanlaradada etkisi olacak.İnşallah umduğumuzu fazlasıyla alırız.
Bu arada Serkan beyi ve diğe varkadasları tebrik ediyorum.Bizim gibi amatör olarak hava olaylarını sadece modellere göre öngörüde bulunmak yerine bir çogumuzun bi haber olduğu veya çok az bilgisi olduğu diger parametlereri kullanarak modellerden önce bu oluşumlari öngörerek bu isin sadece modelden ibaret olmadiğini gösterdiniz.
Kar haberleri ve görüntüleri gelmeye başladı ve vefalı kar takipçileri doğru adresi bulmaya, üye olmaya başladı. Hele İstanbul’a kar haberleri gelmeye başlasın, burası şenlik olur
yeni, eski tüm üye olan, olmadan takip eden arkadaşlara bol karlı ve bol keyifli bir kış diliyorum.
25 kasım ve sonrası kuzeyimizdeki soğuk birikimi muazzam.gröndland blokajının uzun süreli etkili olmayacağı görünüyor.işler lehimize dönebilir....
Merhaba;
Konu ile çok alakalı değil ama beni bir önerim olacak. Forumda alakasız üyeliklerle virüslü konular açılıyor bunları önleme amacıyla tc no ile üyelik orunlu olabilir mi? Bugün yine hdjk8 diye saçma sapan bir kullanıcı ile alakasız konular açılmış gibi duruyor.
GFS olumsuz tablolar vermeye devam ediyor. haftaya kabanlar, atkılar gardroba giriyor o kesinleşti gibi. 26-30 kasım haftası (27'sinde) hızlı bir soğumamız olacak ama rüzgar yönü sıkıntılı gibi, keşke karayel olsaydı, kısa bir kar fragmanı görürdük belki. aralık başına da oldukça sıcak senaryolar çizmişler ama tabii daha çok değişir.
Engellendi ve konuları silindi. Kayıt işleminin uğraştici olmaması adına tc gibi zorunluluklar koymuyoruz. Ayrıca TC kimlik numarasını bu platformda paylaşmak istemeyenler olacaktır.
En güzeli manuel. Öneriniz için teşekkürler. Yinede değerlendirilebilir.
SUDAN ADAM
Ey ECMWF eğer kral sensen bu sabah ki tahmininde ısrar et ve krallığını perçinle, yok eğer kral GFStir diyorsan bizi boş yere umutlandırma ve elinde ki tacı GFSe geri ver...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Ftherdem, pcz2013, 30 Ziyaretçi |

yeni, eski tüm üye olan, olmadan takip eden arkadaşlara bol karlı ve bol keyifli bir kış diliyorum.

En güzeli manuel.
Öneriniz için teşekkürler. Yinede değerlendirilebilir.