Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-16-2018, 11:28 PM)Kartalisca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-16-2018, 11:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben koydum noktayı. thumbsup

Ben size güveniyorum hocam.

Teşekkürler. thumbsup

Sıkıyorsa gelsin  Big Grin akli varsa tek gelmesin, kutuplardan soguk toplayipta gelsin.  :s Biz kalabalığız çünkü hadi bakalım. :s Kalabalik gelirse kar kurekleriyle dalariz.  :s
SUDAN ADAM

Serkan bey bu da şubat 8deki sistem beklentisine benzemez değil mi? O bizi ters köşe yapmıştı baya...

Serkan abi yarın bursa’ya yağmur yapar mı sordum ama görmedin heralde mgm hafif yağmur yapabilir demiş ama sana sorarım sadece

(Son Düzenleme: 02-17-2018, 12:08 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-17-2018, 12:02 AM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu da şubat 8deki sistem beklentisine benzemez değil mi? O bizi ters köşe yapmıştı baya...

Bu ters köşe Yapmaz evelallah thumbsup

(02-17-2018, 12:02 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi yarın bursa’ya yağmur yapar mı sordum ama görmedin heralde mgm hafif yağmur yapabilir demiş ama sana sorarım sadece

Yağma ihtimali yok denecek kadar az.
yüksek kesimlere sprey tarzı belki..

(02-16-2018, 11:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben koydum noktayı. thumbsup

yaslandık bekliyoruz.(gelmesse de canımız sağolsun Smile)

Çok sağolasın abi teşekkürler

(Son Düzenleme: 02-17-2018, 12:53 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Serkan bey kızabilir ama ben salıya kadar gfs,ecm,ukmo takibe devam edeceğim, bu kış ilk kez bu sisteme inancım var hatta marttın ikl haftası dahil ist son en büyük efsanesi 1987 martta gelmişti.takibe devam

Belki bu tutar
resim
resim
resim

Bu işte  thumbsup
Aynı sinoptik oluşacak.
850 çıktısınıda yollarmısın.

Büyük bir zevkle
resimresim

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi