| |
Sıkıyorsa gelsin
akli varsa tek gelmesin, kutuplardan soguk toplayipta gelsin. :s Biz kalabalığız çünkü hadi bakalım. :s Kalabalik gelirse kar kurekleriyle dalariz. :s
SUDAN ADAM
Serkan bey bu da şubat 8deki sistem beklentisine benzemez değil mi? O bizi ters köşe yapmıştı baya...
Serkan abi yarın bursa’ya yağmur yapar mı sordum ama görmedin heralde mgm hafif yağmur yapabilir demiş ama sana sorarım sadece
(02-17-2018, 12:02 AM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu da şubat 8deki sistem beklentisine benzemez değil mi? O bizi ters köşe yapmıştı baya... Bu ters köşe Yapmaz evelallah (02-17-2018, 12:02 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi yarın bursa’ya yağmur yapar mı sordum ama görmedin heralde mgm hafif yağmur yapabilir demiş ama sana sorarım sadece Yağma ihtimali yok denecek kadar az. yüksek kesimlere sprey tarzı belki..
Serkan bey kızabilir ama ben salıya kadar gfs,ecm,ukmo takibe devam edeceğim, bu kış ilk kez bu sisteme inancım var hatta marttın ikl haftası dahil ist son en büyük efsanesi 1987 martta gelmişti.takibe devam
Belki bu tutar ![]() ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |

akli varsa tek gelmesin, kutuplardan soguk toplayipta gelsin. :s Biz kalabalığız çünkü hadi bakalım. :s Kalabalik gelirse kar kurekleriyle dalariz. :s

)