Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-19-2025, 05:12 PM)Nuray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben fotoğraf yüklemek istiyorum ama başarılı olamadım ?

Fotoğraf boyutundan dolayı olabilir Nuray hanım
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Nuray, Snowsedat

Karla karışık yağmur 

pop pop Bu arada en çukur ve elverişsiz bölge olarak bilinen Ataköy bile lapa lapa yağışlı Smile)

İstanbul Valiliği bizim forum ekbini özel meteorolojik danışman alsın.Bu kadar öngörüsüzlük olmaz işte.Akşam 7 de dersten çıkan okul var ve trafik felç...

Şu yaşımda ilk defa bu kadar büyük kar tanesi gördüm.Muhteşem...Hala devam ediyor yarım saattir
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 02-19-2025, 05:25 PM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

Şu gözün güzelliğine bakın adalar merkezli.
İşte doğulusu batılısı pek önemli değil ufacık bir dönüş hareketi nelere sebep oldu.
resim

(02-19-2025, 05:13 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MAL Tepenin az üstündeyim ( Zümrütevler) YIKILIYOR....LAPA LAPA...  thumbsup.

Emin bey Maltepe piazzanin orda yağmur yağıyor ?. Şanslısınız
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Maltepe kky ve yağmurlu allahım nasıl bir yerde taşıyorum ben Gülsuyu tarafına çıkıyorum bindim arabaya yoldayım yeter
  Beğenenler:
  • berkaybkts, endless, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-19-2025, 05:38 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

resim. AL SİZE ISI ADASI...SİSTEM İYİYSE,ISISI MISISI DİNLEMEZ SİLER GEÇER

(02-19-2025, 05:18 PM)pınar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pop pop Bu arada en çukur ve elverişsiz bölge olarak bilinen Ataköy bile lapa lapa yağışlı Smile)

Ne yazık ki Ataköylü olmanın en büyük dezavantajı kardan çok verim almamaktır  Smile

2-3 yılda bir sağlam yağış alır o kadar.  2. Kısımda şu an ufak ufak atıştırıyor.

Serkan bey Allah sizden razı olsun. Sizi wow dan beridir takip ederim. Siz Kardanadam emin bey , tarantulam ve Azor gerçektende her kış akrabam gibi oldunuz. Diğer bütün tahminci ve mod. Arkadaşlarada emekleri için teşekkür ederim.

ÇİNİOFİL DOSTUNUZ MERT.

Şimşek ve gök gürültüsü başladıSmile
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 33 Ziyaretçi