| |
pop pop Bu arada en çukur ve elverişsiz bölge olarak bilinen Ataköy bile lapa lapa yağışlı
)
İstanbul Valiliği bizim forum ekbini özel meteorolojik danışman alsın.Bu kadar öngörüsüzlük olmaz işte.Akşam 7 de dersten çıkan okul var ve trafik felç...
Şu yaşımda ilk defa bu kadar büyük kar tanesi gördüm.Muhteşem...Hala devam ediyor yarım saattir
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, AZOR, brkkrrsln, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mirhan, Primavera, Snowsedat, yarim
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, KMA76, mehmet karsever, mirhan, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat, yarim
Maltepe kky ve yağmurlu allahım nasıl bir yerde taşıyorum ben Gülsuyu tarafına çıkıyorum bindim arabaya yoldayım yeter
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, KMA76, Nuray, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat
(02-19-2025, 05:18 PM)pınar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pop pop Bu arada en çukur ve elverişsiz bölge olarak bilinen Ataköy bile lapa lapa yağışlı Ne yazık ki Ataköylü olmanın en büyük dezavantajı kardan çok verim almamaktır 2-3 yılda bir sağlam yağış alır o kadar. 2. Kısımda şu an ufak ufak atıştırıyor. Serkan bey Allah sizden razı olsun. Sizi wow dan beridir takip ederim. Siz Kardanadam emin bey , tarantulam ve Azor gerçektende her kış akrabam gibi oldunuz. Diğer bütün tahminci ve mod. Arkadaşlarada emekleri için teşekkür ederim. ÇİNİOFİL DOSTUNUZ MERT. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |

)