| |
(02-16-2025, 02:25 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 senedir seni de tanıyorum Emin Abi. 24 yaşındaydım 34 olmuşum. Yaşımdan korktum bir an. Zaman çok çabuk geçiyor lanet olsun. Sen 34 yaşından korktuysan biz boğaz köprüsünden atalım kendimizi..Daha dur bea..Ben senin yaşındayken günde 18 saat çalışırdım, Ellerimin üstünde amuda kalkarak yürürdüm, heyt bea neydi o günler..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Çilingozlu, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, konuralp, mehmet karsever, Primavera, REALSHADOW, sennedjemus, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
(02-16-2025, 02:18 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saygı kuşağı... daha kış başlamadan bu kışta gizli bir efsane var dedi. Aralık sonu amerika'ya gitti. Ondan sonra gelen bir iki tane sistemi umursamayın dedi. Daha iyisi gelecek dedi ve geliyor. 10 sene oldu seni takip ediyorum ve birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten büyüksün serkan abi. Ve bütün tahmin yapan abilerim(34 yaşındayım. Sanırım hepinizden küçüğüm) Baştacısın kardeşim. ALLAH Uzun ömürler versin.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Emreitsa, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
(02-16-2025, 01:58 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SNOWSERKAN SİTESİNDEN BİLDİRİ.... Arkadaşlar ikinci bir emre kadar Çarşamba gününden itibaren diğer Çarşambaya kadar gece uykuları kaldırılmış olup, pencere kenarlarında uykusuz gecelerde, elektrik direkleri dikkatle takip edilecek olup, saat saat siteye durum bilgisi anons edilecektir..ısı, KAR durumu ve şiddeti, metre ölçümleri, rüzgar ve yağış şiddeti dikkatle takip edilecek ve siteye belirli aralıklarla rapor edilecektir..Takipte kusur edenler hakkında tutanak tutulup,haklarında disiplin soruşturması yapılarak 5643 sayılı Sibirya ve Kutup yasalarına göre KAR HASRETİ ve bol GÜNEŞ CEZASIYLA CEZALANDIRILACAKLARI,ayrıca TİPİ DAVASI AÇILACAKTIR.. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..YARGIÇ: ARİF TARİF, SERKAN ve HAVARİSİ.. Emin bey bu bildiri Anayasa mahkeminden doner.zYok aksi olursa Ahim var.
REALSHADOW yazdı (02-16-2025, 03:33 AM)
Aynı mesajı arka arkaya 3 kere atmışsınız flood olmasın diye diğer ikisini gizledim...Sevgiyle..
DOKUNMA KEYFINE YALAN DÜNYANIN.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
(02-16-2025, 02:40 AM)Karseven Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2025, 01:58 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SNOWSERKAN SİTESİNDEN BİLDİRİ.... Arkadaşlar ikinci bir emre kadar Çarşamba gününden itibaren diğer Çarşambaya kadar gece uykuları kaldırılmış olup, pencere kenarlarında uykusuz gecelerde, elektrik direkleri dikkatle takip edilecek olup, saat saat siteye durum bilgisi anons edilecektir..ısı, KAR durumu ve şiddeti, metre ölçümleri, rüzgar ve yağış şiddeti dikkatle takip edilecek ve siteye belirli aralıklarla rapor edilecektir..Takipte kusur edenler hakkında tutanak tutulup,haklarında disiplin soruşturması yapılarak 5643 sayılı Sibirya ve Kutup yasalarına göre KAR HASRETİ ve bol GÜNEŞ CEZASIYLA CEZALANDIRILACAKLARI,ayrıca TİPİ DAVASI AÇILACAKTIR.. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..YARGIÇ: ARİF TARİF, SERKAN ve HAVARİSİ.. Valla Ali bey, Ahim varsa benimde ahım var.. Elçiye zeval olmaz..Bana didiler benda yayınladım..Herkes görevini bilecak.. Tencere üstü pekmez,Boyle bir Efsone golay golay gelmez.. Elektrik direkleri nöbetleri dikkatle takip edilecek..Vamı ööle Yangel yat Osman..
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, kral, Primavera, Snowsedat, snowserkan
Muazzam derecede yağış verdi gfs şuanki tablo yer yer 40 cm bazı noktalar 50 üzeri ama bu tablo değişime açık
![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Barbegazi, Bokers, bulcelik, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Sistem Marmara, Batı ve Orta Karadeniz sistemidir. Bu nettir.
Trakya dahi bu sistemden fazlasıyla etkilenecektir. İnsanlar Modellerin oyununa gelmiştir maalesef. Kar almayacak denen İç Anadolu bile muazzam derecede yağış alacaktır. Modellerin kazığını ilk etapta Doğu Karadeniz yiyecektir. Beklentilerin oldukça altında kalması muhtemel görünüyor. Yarın bir çok modelin Kıbrıs civarında siklon oluşumunu göstereceğine şahit olacağız. Ama muhtemelen Tepki Alçağının Rodos ile Girit civarında bir yerde patlayacağıdır. Ben daha da batıda patlamasından korkarım. Gerçeğe en yakın görüntü şu an için alttaki görselde mevcuttur., Söylediğim gibi Koparılan Alçağın biraz daha güney batıya inmesi mevcut desende Daha mümkün görünmektedir. Bu durumda İstanbul Bahsetttiğimiz EFSANENİN dibinde durmaktadır. Beklediğimiz bu oluşum Sistem süresinin uzamasına zemin hazırlar. Herkese İyi geceler Karlı yarınlar..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Akın, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Beatum, Bokers, brkkrrsln, bulcelik, Burak1980, byarslan, Çilingozlu, DeMo, furkankaya1903, genc2012, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, karseven_, Kartutgun, konuralp, kral, Matikler, mehmet karsever, Mert2013, mirhan, Mustafa Torun 0834, Neta, Nuray, Primavera, quatroxx, REALSHADOW, scream, SinemSahin, Snow Gökhan, snow41, snowmanadnan, snowpiercer, Snowsedat, Snowstorm41, yahya, yarim,
Çok heyecanlıyım, çocuk gibi… O sene bu sene diye diye en sonunda gerçekten o sene bu sene olacak ve bu da bu forumda nasip oldu
Beğenenler:
• Alinuri5, Barbegazi, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat
(02-16-2025, 12:25 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2025, 12:01 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Üstad, 87 kışının babası geliyor diyorduk. Bu durum geçerli mi yoksa bu yöndeki beklentimiz azaldı mı? Teşekkürler Serkan Bey cevabınız için. Üzerinden geçtiği için tam kelimeyi hatırlamıyorum. Laf sokmak için sormamıştım eğer öyle anlaşıldıysa. (02-16-2025, 12:24 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2025, 12:01 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Üstad, 87 kışının babası geliyor diyorduk. Bu durum geçerli mi yoksa bu yöndeki beklentimiz azaldı mı? Lafa takılan aşağıdaki yazıyı yazarak sizsiniz bence. Kelimeye takılsam sayfalarca geride kalan mesajı bulup öyle sorardım. Babası, abisi her neyse ben ana fikir olarak gelen sistemi merak ediyorum. Sizin gibi her yazılanı kötü niyetli mi diye sorgulayan ve böyle gereksiz itham edici mesajlar yazan arkadaşlar yüzünden ben de forumdaşlara sabırlar diliyorum diyeyim o zaman. Benim hava durumu konusunda bir bilgim yok. Yapılan yorumlardan, çok özel olan 87 kışını da yaşamış biri olarak nasıl bir sistem yaşayacağımızı anlamaya çalışıyorum. Başta Serkan Bey olmak üzere buraya emek ve zamanını harcayarak bizi bilgilendiren herkese de sonsuz sevgim ve saygım var. Bu forumda kötü niyetli yazdığım tek bir yazı bulamazsınız. Neyse, cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım. Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2025, 10:30 AM)
Sevgili dostlar konuyu uzatmadan kapatalım bizim hep beraber takip edip okuyacağımız daha önemli şeyler var biliyorsunuz. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Poyrazkarayel, 46 Ziyaretçi |