| |
@realshadow geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
Bu güncellemede bazı farkların oluşmasını bekliyorum.
Blokaja uğrayan üst seviye soğuğunun Daha batılı hatta yunan- Bulgar arasına bir yere inme ihtimali bile oluşabilir.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, Bokers, bulcelik, Burak1980, ckilickaya, Emreitsa, Eray, Hasan_iSTANBUL, karaşığı, Karseven, Kartutgun, kral, mirhan, Mustafa Torun 0834, scream, Snow Reis, snowpiercer, Snowsedat
(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle. Gecmis olsun.Allah acil sifa versin.
DOKUNMA KEYFINE YALAN DÜNYANIN.
Gfs aksam guncellemesi basladi.ülkemiz adina bol kar yagisli guncelleme olmasi dilegiyle.
Azor ingiltere uzerinden yükselecek gibi.Bu iyiye isaret.
Evet arkadaslar dedigim gibi ing üzerinden yukseliyor.gfs 48 saat.
https://images.meteociel.fr/im/84/15718/...48iio9.png
Beğenenler:
• AZOR, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL,
(02-15-2025, 06:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu güncellemede bazı farkların oluşmasını bekliyorum. Serkan, tam demek istediğin nedir? Bu şekil olursa bizi İstanbul olarak neler bekliyor. Teşekkür ederim.
@realshadow Allah şifalar versin. Bu arada gfs yine batıladı.
(02-15-2025, 06:55 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2025, 06:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu güncellemede bazı farkların oluşmasını bekliyorum. 70 cm demek oluyor sanırsam
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, pcz2013, Poyrazkarayel, REALSHADOW, 80 Ziyaretçi |