| |
@snowserkandün bizim sistemimizle alay edenler bugün öğlen güncellemesinden sonra kızakları hazırlayın demişler
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Beatum, Çilingozlu, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Karseven, konuralp, kral, Snowsedat, snowserkan, yarim
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Emreitsa, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, Hasan_iSTANBUL, Karseven, kral, Snowsedat, snowserkan
(02-15-2025, 01:50 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi gece gece konuşturacaklar beni, Sn. Snowserkan lütfen sinirlenmeyin, bizler sizi gayet iyi biliyoruz, verdiğiniz emekleri ve bilginizin kıymetini biliyoruz.. Kanı beş para etmeyen insanlar için moralinizi bozmayın lütfen.
(02-15-2025, 02:03 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkandün bizim sistemimizle alay edenler bugün öğlen güncellemesinden sonra kızakları hazırlayın demişler İşte görüyorsun ne diyeyim ben şimdi. İnsanda biraz utanma olur. Herkes yanılabilir. İnsanız kıt bilgimizle bir şeyleri yorumluyor bir şeyleri anlamaya, anlatmaya çalışıyoruz. Ama arkamdan, arkamızdan ahlaksızca konuşmak bu kişi ve kişilerin karakterini ve insanlığını gösterir. İyi ki sizin gibi değerli arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. ALLAH ıslah etsin..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Beatum, Bokers, Burak1980, burakrpc, Çilingozlu, DeMo, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun, KMA76, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nuray, Özgür, REALSHADOW, Recep34, scream, snow41, Snowsedat, utkuk435, yarim
ECMWF 025 m Aksam güncellemesi.500 hpa 360 saat.
https://images.meteociel.fr/im/38/25434/animuid8.gif
(02-15-2025, 01:59 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2025, 01:52 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2025, 01:50 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sinoptik ten 330 saat sonrası mini bir sistem daha çıkabilir Şubat 29 çekmiyorki Gfs ay başı mini sistemini üretmiş
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, konuralp, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Beatum, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, Emreitsa, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
Ben bu sisteme neden matruşka dedim şimdi anladınız mı sistem var sistemden içeru bir ben var benden içeru demiş Yunus. Serkan patron 87 nin ağa babası gelo inşallah sen kankasını bekle
Beğenenler:
• Beatum, Çilingozlu, Ftherdem, hacimuratt, jacobsss, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Beatum, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Emreitsa, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan, yarim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Çilingozlu, fenerli, kral, Snowsedat, Trakia, 72 Ziyaretçi |