| |
Sene 1971 ayni boyle subat ayi idi.o zamlar orta 1 e gidiyordum.15 tatil oldu koye geldik.koyunlarin yavrulama zamaniydi.Sabah hava guzel traktorle koyun kuzu emistirmeye agila gittik.Allah sizi inandirsin bir tipi cikti goz gozu gormuyor.O gece agilda mahsur kaldik.Sabah en az 60cm kar olmustu.Iki tane coban esegi vardi birisi ayakta ölmüştü.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Emreitsa, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Özgür, Snowsedat
(02-15-2025, 01:47 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu gece artık paylaşım yapmam @hasanshn beğenmese Tamam özür dileriz kötü çıkınca çıktılar biraz panik yaptık ne yapalım kanımız kaynıyor Güzel bir ders almış oldukAma böyle dibimize kadar gelip kaçan sistemlerden usandık artık. Bize de hak ver. @AZOR bey Gelsinde şöyle karda gezelim , çıkalım hanımla bir kardan adam yapalım yahu
Şimdi gece gece konuşturacaklar beni,
Aklıma geldikçe sinirleniyorum, Söz meclisten dışarı, Forum üyelerini ayrı tutuyorum. Özür diliyorum. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- KENDİNİ NİMETTEN SANAN APTALLAR, KUŞ KADAR BEYNİ OLMAYAN DÜNKÜ YETMELER, SİZ DAHA PORTAKALDA VİTAMİN BİLE DEĞİLKEN BİZ BU İŞLERDE KAFA PATLATIYORDUK. KIT BİLGİLERİYLE BİZE AYAR VERMEYE ÇALIŞAN AYARSIZLAR. SÖYLEDİĞİMİZ OLSA NE OLUR OLMASA NE. SİZİN İNSANLIĞINIZA YAZIK. BİRAZ FEYZ ALIN, İLİM İRFAN ÖĞRENİN. KİMSE HER ŞEYİ BİLEMEZ. AMA BİR ŞEYİ İYİ BİLMEYE ÖNEM VERİN. BİR ŞEYİ ÇOK İYİ BİLMEYE GAYRET GÖSTERECEĞİNİZE, BİZİMLE SİDİK YARIŞINA GİRMEK TE NE DEMEK. BEN YILLARDAN BERİ İNSANLARA BİR ŞEY ÖĞRETEBİLMEK İÇİN BU YAŞTA YILMADAN EKRAN BAŞINDA, SANDALYE ÜZERİNDE SAATLERCE BEKLİYORUM. TERBİYESİZLER,
Beğenenler:
• Alinuri5, Alp 1903, Barbegazi, Beatum, Burak1980, burakrpc, Çilingozlu, DeMo, Emreitsa, Eray, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, KardanadamEmin, Karseven, KMA76, konuralp, kral, mecnunsnmz, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Özgür, Recep34, scream, Snow Reis, snow41, snowpiercer, Snowsedat, yarim
(02-15-2025, 01:50 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi gece gece konuşturacaklar beni, Serkan bey bos verin kendinizi uzmeyin 3/5dengesiz yuzünden.Atalarimiz bosuna dememis meyve veren agac taslanir.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Beatum, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, snowserkan, utkuk435
Gece güncellemesine göre İstanbulun en sahil bahtsız basiretsiz noktası bile 20 cm
Beğenenler:
• AZOR, Barbegazi, Beatum, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, furkankaya1903, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snow41, TomiRise82, 89 Ziyaretçi |

Güzel bir ders almış olduk