Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Pazar gününe kızakları hazırlayalım mı? @KardanadamEmin bey ☺️❄️
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Primavera, Snowsedat

(02-12-2025, 10:07 PM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar gününe kızakları hazırlayalım mı? @KardanadamEmin bey ☺️❄️

Kızak,paten, naylon leğen, vs ne bulursanız hiç düşünmeden hazırlayın..Pazar gece saatlerinden itibaren KARTEPE İstanbul'da..Sonrasımı? Bunu söylemeyeyim ki tılsım bozulmasın.. Smile  thumbsup

Site canlandı bakıyorum doldu herkes eskiden olduğu gibi. Sitede parazitler ayıklanınca ortam şenlendi milletin moralini bozanlar siteden ayrılınca üstüne bir de sistem gelme ihtimali arttıkça reytingler arttı sitenin. Gelelim sadede ecmwf mort oldu. Dayanamadı sistemin gücüne. Dİyagramlar hamak kurdu ancak bu hamakta daha sivri çıktılar var onları da törpülemek lazım yoksa göz zevkimi bozuyor. Neyse onları da yontarız inşallah. Sabırla koruk helva olur derler bu işler de böyle.

Serkan hocam bu akşam ECMWF(eğer güncellenirse) ve GFS gece güncellemeleriyle birlikte son bir bilgilendirme yapsanız çok mutlu edersiniz bizleri.
süpheci

Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Geceleriniz Olsun..BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
resim

resim

(02-12-2025, 10:30 PM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam bu akşam ECMWF(eğer güncellenirse) ve GFS gece güncellemeleriyle birlikte son bir bilgilendirme yapsanız çok mutlu edersiniz bizleri.

Gece güncellemesinden sonra değerlendiririz.
,
Ancak tahminim zaten belli. Biz EFSANE bekliyoruz. 

Sıradan bir sistem değil.

(Son Düzenleme: 02-12-2025, 11:13 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

İyi geceler üstadlarim konu dısı bir sorun bildirmek istdim unutulan sifreler icin sifremi unuttum basligina tiklayip e posta adresini yazinca yeni sifre bilgileri e postaniza gonderildi diyor fakat. Herhangi bir cevap gelmemekte konu ile ilgili çözüm nedir tekrar iyi geceler
REALSHADOW yazdı (02-12-2025, 11:13 PM)
Sizden rica etsem spam kutusuna bakar mısın .bazen oraya düşebiliyor
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Gefs kuzey yarımküre 2 m ısı haritası tahmini 16/20 Şubat arası
resim

Şu beğen tuşuna basarak mesajlarınızı beğenerek destek oluyoruz. Ancak sürekli reklam çıkıyor ve mecburen bir daha tıklama gerekiyor.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

(Son Düzenleme: 02-12-2025, 11:43 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

_______________________DUYURU_________________________

___  ŞİFRESİNİ UNUTAN VARSA BANA YAZSIN BEN  KENDİLERİNE YENI SIFRE VERECEĞİM ONUNLA SITEYE GİRİŞ YAPABİLİRLER.

___  ARAMIZDA RÜTBESİNİ ALMAMIŞ KADIN UYELERIMIZ VARSA ONLARDA BANA YAZABILIRSE İSTEDİKLERİ ZAMAN PROFİLLERİNİ KADIN ÜYE OLARAK DEĞİŞTİREBİLİRİZ BİLGİLERİ OLSUN.

___ SİTEMİZDE YAŞANAN YOĞUNLUKTAN DOLAYI KAYIT OLMAYAN ZİYARETÇİLERE DÜN İTİBARİ SAYFAMIZIN GİRİŞLERİ KAPATILMIŞTIR, BUNDAN SONRA SAYFAYA GİRİŞ İÇİN KAYIT OLMALARI GEREKMEKTEDIR.

Konuyu Okuyanlar:
13 Ziyaretçi