| |
(02-12-2025, 10:07 PM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar gününe kızakları hazırlayalım mı? @KardanadamEmin bey ☺️❄️ Kızak,paten, naylon leğen, vs ne bulursanız hiç düşünmeden hazırlayın..Pazar gece saatlerinden itibaren KARTEPE İstanbul'da..Sonrasımı? Bunu söylemeyeyim ki tılsım bozulmasın..
Beğenenler:
• adakar, bulcelik, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Özgür, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat, yarim
Site canlandı bakıyorum doldu herkes eskiden olduğu gibi. Sitede parazitler ayıklanınca ortam şenlendi milletin moralini bozanlar siteden ayrılınca üstüne bir de sistem gelme ihtimali arttıkça reytingler arttı sitenin. Gelelim sadede ecmwf mort oldu. Dayanamadı sistemin gücüne. Dİyagramlar hamak kurdu ancak bu hamakta daha sivri çıktılar var onları da törpülemek lazım yoksa göz zevkimi bozuyor. Neyse onları da yontarız inşallah. Sabırla koruk helva olur derler bu işler de böyle.
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, Özgür, Primavera, REALSHADOW, Recep34, Snowsedat
Serkan hocam bu akşam ECMWF(eğer güncellenirse) ve GFS gece güncellemeleriyle birlikte son bir bilgilendirme yapsanız çok mutlu edersiniz bizleri.
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, karaşığı, konuralp, Primavera, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, Beatum, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Emreitsa, emrkr, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Özgür, Primavera, quatroxx, Snowsedat, snowserkan, Winter is coming, yarim, Yıldızı
(02-12-2025, 10:30 PM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam bu akşam ECMWF(eğer güncellenirse) ve GFS gece güncellemeleriyle birlikte son bir bilgilendirme yapsanız çok mutlu edersiniz bizleri. Gece güncellemesinden sonra değerlendiririz. , Ancak tahminim zaten belli. Biz EFSANE bekliyoruz. Sıradan bir sistem değil.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Alp 1903, Beatum, bulcelik, Burak1980, Çilingozlu, DeMo, Emreitsa, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Özgür, Primavera, quatroxx, Recep34, scream, Snowsedat, Uranus, yarim, Yıldızı
İyi geceler üstadlarim konu dısı bir sorun bildirmek istdim unutulan sifreler icin sifremi unuttum basligina tiklayip e posta adresini yazinca yeni sifre bilgileri e postaniza gonderildi diyor fakat. Herhangi bir cevap gelmemekte konu ile ilgili çözüm nedir tekrar iyi geceler
REALSHADOW yazdı (02-12-2025, 11:13 PM)
Sizden rica etsem spam kutusuna bakar mısın .bazen oraya düşebiliyor
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, Recep34, scream, Snowsedat, Yıldızı
Şu beğen tuşuna basarak mesajlarınızı beğenerek destek oluyoruz. Ancak sürekli reklam çıkıyor ve mecburen bir daha tıklama gerekiyor.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Recep34, scream, Snowsedat, Winter is coming, yarim
_______________________DUYURU_________________________
___ ŞİFRESİNİ UNUTAN VARSA BANA YAZSIN BEN KENDİLERİNE YENI SIFRE VERECEĞİM ONUNLA SITEYE GİRİŞ YAPABİLİRLER. ___ ARAMIZDA RÜTBESİNİ ALMAMIŞ KADIN UYELERIMIZ VARSA ONLARDA BANA YAZABILIRSE İSTEDİKLERİ ZAMAN PROFİLLERİNİ KADIN ÜYE OLARAK DEĞİŞTİREBİLİRİZ BİLGİLERİ OLSUN. ___ SİTEMİZDE YAŞANAN YOĞUNLUKTAN DOLAYI KAYIT OLMAYAN ZİYARETÇİLERE DÜN İTİBARİ SAYFAMIZIN GİRİŞLERİ KAPATILMIŞTIR, BUNDAN SONRA SAYFAYA GİRİŞ İÇİN KAYIT OLMALARI GEREKMEKTEDIR.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 15 Ziyaretçi |