Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arnavutköy

resim
                             Sonsuza DEK

resim

resim

resim

resim

Kalan cok araç var zincirsiz cikmayindikkat edin an itibarıyla Arnavutköy 10 cm üzeri kar var süper manzaralar be senenin şu anlık efsanesi bu oldu benim için, merkezde bile kapanan yollar çok bilginiz olsun.

Arkadaşlar şu ECMWF aynı benim karaktere sahip..Net konuşuyor..GFS gibi kırk dalda oynamıyor..Evet ne diyorduk? Biz bu sabahki yüksek kesimleri ilgilendiren KAR yağışlarına pek bakamıyoruz, çünkü bulunduğum Maltepe'de sadece havada KKY var ve ben bunu sevemiyorum.Önümüzde büyük ORKİNOS BALİNAsı var ve biz bunun peşine düşmüşüz..GFS bu konuda henüz tam benim istediğim seviyeye nazlanıyor..Nazlansada, çatlasada, patlasada o sistem bizde nokta..Bugün,yarın oda hizaya gelecek rahat olun..ECMWF AYNEN BÖYLE DİYOR.. thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim
Reşadiye Çekmeköy den SLMlar

(Son Düzenleme: 02-11-2025, 10:22 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

https://i.ibb.co/jP3vcnkS/IMG-20250211-WA0008.jpg[/img][/url]

https://i.ibb.co/mrt69xfq/IMG-20250211-WA0007.jpg[/img][/url]

Resmen Şenlik var cosuyoruz banana banana ates ates ates ates Ski

İSTANBUL İÇİN İFTAR VAKTİ YAKLAŞIYOR..(ALLAH kabul etsin . Smile   thumbsup ) SİBİRYA EKSPRESİ YOLDA..
resim

resim

resim

Esenyurt ve Arnavutköy'de okullar tatil edildi ❄️

Herkese günaydın sevgili arkadaşlar
Saat 9 civarı bağcılardaki evimden, maltepe(gülsuyu) tarafına gitmek için yola çıktım, E5 ve Tem otoyolunda yoğun trafik ve maddi hasarlı trafik kazalarından dolayı meydana gelen trafik sebebi ile kuzey marmara otoyolunu kullanarak 3.köprüden anadolu yakasına geçmeyi planladım lakin,
İkitelli tarafından kuzey Marmara otoyoluna bağlandığımda inanılmaz bir kar yağışı vardı tüm otoyol beyaza bürünmüş bir durımda ve halen devam etmekte olan yoğun bir kar yağışı olduğundan dolayı, o yolda devam edemedim riske girmek istemedim
Rotamı tekrardan Tem otoyoluna çevirmek zorunda kaldım
Maltepeye gelene kadar ara ara yoğun kar yağışları devam etti
Bu tarz bir sabah deneyimi yaşadım
Paylaşmak istedim
Saygılar.

SnowSedat bence MAL tepe'ye pek uğrama derim.. Adı üstünde MAL.  tepe, burası Kardanadamlar için pek barınılacak biryer değil..Her gelen sistemde en geç KAR bu ilçeye yağar ve enaz cm burada olur..Bakın dün geceden beridir, İstanbul 'un çeşitli ilçelerinde yerde KAR örtüsü oluşurken burada masaörtüsü serip sinir tellerimizi tesbih yapıp sayıyorduk..Çok kısmetsiz biryer burası..Heryere KAR tahmini yapıp burada yağmur altında romantizmin doruklarına ulaşıyoruz..Ne yapalım? Benimde şansım,kaderim, kısmetim böyleymiş.. Smile Bu yüzden balinanın peşinde koşuyorum..Balina geldiğinde bizde sebebleneceğiz hesabı..Şuan MAL. tepe sahilde çay içip, yeşillikleri ve doğayı seyrediyorum.. Undecided

Şimdi Avrupa yakasından Maltepe’ye geldim.2 ayrı mevsim yaşanıyor resmen.Maltepe güneşli karşıda kar kış kıyamet.

Karışısı kışı yaşıyor Maltepe güneşli soğuk.

Konuyu Okuyanlar:
45 Ziyaretçi