| |
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat
Üstad lar Dan önümüzdeki günler ve oluşacak Karadeniz WORTEX Í ile tahmin alabilirmiyiz iyi geceler herkese
(01-16-2025, 12:19 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etmeyin bu sefer kaçarı yok yakında Forumda yeni bir başlık açar sistemi orada tartışmaya başlarız Ocak 23'ün den Şubat 20 kadar güzel sistemler bizi bekliyor biz ümidimizi kaybetmeden takibe devam edeceğiz, kim yazı getiriyorsa getirsin son gülen snowserkan forumdaslari olarak bizler olacağız sevgili dostlar kalın sağlıcakla.. Ben bu sistemin ayak seslerini 16 Ocak da söylemiştim, biz bu paylaşımı yaptığımızda o forumdan çıkardığımız eleman bizi tiye alıyordu şimdi malum forumda arkamızdan atıp tutuyormuş varsın konuşsun 10 gün sonra bu sistem inşaAllah yaşandığında ben ozaman görecem hepsini bakalım o gün geldiğinde ne konuşacaklar insanlara ne türlü yalan söyleyecekler merak ediyorum.
@Erol Bıldırcın kardeşim kesinlikle bir tahminci değilim. Ama daha önce yaşadığımız vortex mantığına göre şunu söyleyebilirim ki merkez kısmının geldiği yer daha sıcak olacak ve anladığım kadarı ile o vortexün gözü Anadolu Yakası'nda , dış çemberi avrupa yakasında olacak. Doğal olarak da sizin o taraflar bizden yani Anadolu Yakası'ndan daha şanslı olacak şu anki simülasyonuna göre
7 sinde attığım mesajda istanbulda salı günü kar ihtimalinden bahsetmiştim nitekim modeller onayladı birçok uzman da okey dedi buna.
Son olarak sistem bize doğru rotayı kırdı inşallah ecmwf diyagramı hamak oluşumuna başladı. Bazı şeyler birden ortaya çıkmıyor malesef heyecan yaptırıyor bu işin doğası bu sadece beklemek lazım kelebek etkisi diye bir şey var. Bir anda bir dokunuş ve diyagramlar 180 derece dönüşe geçti. Modeller var modeller içinde her şey modelden ibaret değil. Bu işe yıllarımı verdim modellerin arkasında o kadar çok veri var ki hepsini sentezlemeden bir şey olmuyor. Neyse hafta içi her şey netleşecek özellikle çarşamba günü dananın kuyruğu kopacak diğer modeller de hizaya gelecek inşallah.
(02-10-2025, 12:18 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Erol Bıldırcın kardeşim kesinlikle bir tahminci değilim. Ama daha önce yaşadığımız vortex mantığına göre şunu söyleyebilirim ki merkez kısmının geldiği yer daha sıcak olacak ve anladığım kadarı ile o vortexün gözü Anadolu Yakası'nda , dış çemberi avrupa yakasında olacak. Doğal olarak da sizin o taraflar bizden yani Anadolu Yakası'ndan daha şanslı olacak şu anki simülasyonuna göre Şöyle bir ekleme de yapmak isterim. Vorteks bildiğim kadarı ile yönü tam olarak belli olmayan bir olay. O yüzden biraz da anlık ya da yakın saatlik takip bize tam yönünü gösterir. Bu yön doğrultusunda hem merkezinin nereden geçeceği hem de dış katmanın nerede olacağı yağacak olanın yağmur mu kar mı ve hatta ıslak kar mı kuru kar mı olacağı ile çok yakından ilintili olacaktır diye düşünüyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 47 Ziyaretçi |