Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Herkese merhabalar. Nihayet özlediğimiz günlere kavuştuk. Ski Hepimize hayırlı olsun. Fatih Çapa'da sabahtan beri ara ara yaşanan kar serpintisi şeklindeki yağış zaman zaman artan azalan şiddeti ile devam ediyor. Tongue Termometrem dışarıyı 5.2 C gösteriyor. Ecmwf kar haritasından anladığıma göre bir süre daha bu hareketli günler devam edecek. Yaptıkları tahminleri ile bizleri bilgilendiren, heyecan ve coşkuyu zirvede tutan Serkan Bey başta olmak üzere bütün üstatlara sonsuz teşekkürler.

resim

(Son Düzenleme: 02-05-2025, 06:40 PM, Düzenleyen: AZOR.)

K.çamlıca arabalar çatılar bembeyaz oldu.yağışlar aralıklı şekilde etkisini gösterecek İstanbul genelini boğaz hattı ve Anadolu yakası şanslı yerler

resim

resim

Aydos altı.

Rakım 290.

Yoğun kar.

Yerler ve arabalar bembeyaz.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

resim
Reşadiye köyü Çekmeköy SLMlar herkes e

Erol Bey geçen yıl file markette BILDIRCIN eti vardı 4 tanesi 500 gram geliyor. Eti çok lezzetli çorbasını yapmıştım. Fotonu görünce yazayım dedim bu arada Düzce'de ara ara güzel kar var yerler beyazladı. Sıcaklık sorunu kalkınca daha güzel örtü oluşur nasipse.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

An itibarıyla gebzede güzel bir yagıs var kütleler karadenizden kocaeliye akıyor
araba üstleri beyazladı çimler tuttu
  Beğenenler:
  • adakar, Primavera, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-05-2025, 08:34 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gem akşam güncellemesi 
Yaşadığımız sistemin ısrarcı modeli gem bu sistemide bizden sakınmıyor gfs gibi değil akşam güncellemesi iyi çıkmadı resim

Bu sene daha başarılı bir model daha var KMA Kore modeli resim

(02-05-2025, 08:08 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erol Bey geçen yıl file markette BILDIRCIN eti vardı 4 tanesi 500 gram geliyor. Eti çok lezzetli çorbasını yapmıştım. Fotonu görünce yazayım dedim bu arada Düzce'de ara ara güzel kar var yerler beyazladı. Sıcaklık sorunu kalkınca daha güzel örtü oluşur nasipse.

Afiyet şeker olsun inşaallah bol kar yağışları alır kuraklık tan kurtuluruz inşallah 17 2o Şubat ta herkes i memnun edecek sistem gelir inşallah SLMlar hocam
  Beğenenler:
  • AZOR

(Son Düzenleme: 02-05-2025, 10:22 PM, Düzenleyen: AZOR.)

ECMF Harikalar diyarında  ates ates ates 
resim
Bırakın moru pembişlerde iniyor 
Şimdi 1987 desek yakışmaz 2004 desek küfür etmiş olacağız 2016 desek günaha gireriz Big Grin bu gelene 2025 diyeceğiz çocuklarımıza anlatacağımız.
Şimdi  10 gün boyunca sabırla en az bu şekilde inmesini bekleyeceğiz biraz daha batılarsa tabiki daha iyi olur
resim

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, pcz2013, Poyrazkarayel, 78 Ziyaretçi