| |
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Koskoca MGM cumartesi günü yaptığı haftalık mevsim normallerinin üstündeki tahminini güncellemek zorunda kaldı ve biz amatör tahmincilere uydu hadi biz dar alan modelleri ile çalışıyoruz MGM bu soğukları elindeki kaynaklarla 2 hafta önce göstermesi gerekiyordu
Bugün güncellenmiş tahmin önümüzdeki hafta
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Dervis, Eray, Hasan_iSTANBUL, Primavera, snow41, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Primavera, snow41, Snowsedat, snowserkan
Merhabalar , Serkan abim ayın hemen 14 ü sonrası yukarıdan inen o canavar ,ege de ve ya akdeniz tarafında ab patlamadığı için mi avrupaya hatta neredeyse ispanya tarafına kaçıyor? Ya da basitleştirirsek , 10 gün sonra egede patlaması muhtemel ab yi model bugünden çözebilir mi ya da ab patlayacaksa bunu bir anda mı yapabilir? Çünkü mealen kıt bilgimle model okumam 2018 in neredeyse aynısını yaşayacağız kuşkusu var.
Biz bu forumu keyif almak belki umutlanmak ama en önemlisi de bir şeyler öğrenmek adına okuyoruz. wow turkey forumundaki kaostan ve kavgadan kaçarak huzur bulmak istedik, başta @snowserkan olmak üzere nice değerli tahminci sayesinde de bu forumda güzel güzel bilgileniyoruz… İsteyen istediği tonda tahmin yapar arkadaşlar, derdiniz ne diye sormak istiyorum. Burada bir süredir sürekli tahminlere laf edildiğini üzülerek okuyorum ve bu bana bunun nedenini sorgulatıyor açıkçası ! adı üstünde “tahmin” tutar ya da tutmaz isteyen fazladan umutlanır istemeyen temkinli yaklaşır! çok isteyen de tahminlerinin tuttuğunu iddia ettiği kişiyi yerinde(!) takip eder. Kendimce bunları yazmak istedim konudan bağımsız şekilde yorum yaptığım için özür dilerim ama hepimiz için bu forum özünde“mutlu” olmak adına çok değerli ve bu dokunun bozulmamasını temenni ediyorum. Kar denen şey gerginlik yaratamayacak kadar güzel bir olay çünkü… Dipnot olarak eklemek isterim ki snowserkan bu sistem için zaten “çok içime sinmiyor” yorumunu yapmıştı, bunu da hatırlatmış olayım.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, konuralp, REALSHADOW, snow41, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
ENKA boğaz köprüsü kamerasına bakıp derecenin -1 olacağını göreceğimiz günler yakındır inşallah...
Bütün ustalar pusuya yatmış bekliyorlar? sizlerden güzel haberler bekliyoruz önümüzdeki ilk sistem için olumlu/olumsuz gelişme varmı acaba
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Burak1980, RadicaL, 89 Ziyaretçi |