Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-20-2025, 08:31 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumda gulucuk emojisi koymak yasak mi boyle bir kural mi var Hasan bey bana gosterir misiniz?? Keyfinize gore uye mi banliyorsunuz bu nasil bir kuralsizlik?

Sistm kesin baslik acilinca orda konsuruz yazmissiniz komigime geldi koydum bunun saygisizlikla ne alakasi var.

Bu kadar alingasaniz emojileri kapatin benden size tavsiye

resim

Sanane Ümit bey başkasının tahmininden biz sana senelerdir şu sayfada Kar yağmayacak yorumu yapma git başka sayfada yap diye kaç sefer söyledik bir Erselcandan oldun bir Ümit oldun ama bir türlü kurallara uyumadın, bana bir tane yaptığın Kar tahmini gösterebilirmisin uzun vadeli tutan olsun ama birde, bu forum yönetimi seni her sene yasakladı ceza verdi sen yine bildiğini okudun, Serkan abinin yaptığı 20 gün öncesinden bir tahmini kalktın günü geldiğinde eline koz geçtiğinde onu ön sayfaya taşıyıp Serkan bey bu neden tutmadı diye ( hesapta meraktan yaptınya bu olayı) paylaşım yaptın, çünkü sana 8 gunden once paylasim yapma dendi ve sende buna misilleme yaptın sana şunu diyim bu forum yönetimini uğraştıran bir insansın keşke bu sene başı Serkan abi senin yerine @KardanadamEmin alsaydı kendisiyle problemim olsada bu forumda olmayı senden binlerce kez hakkediyor diyebilirim neden dersen bu sitenin formatı KAR yağışı TAHMİNLERİ sitesi MGM Hava durumu sitesi değil.

Şunuda belirteyim bu benim bu Forumda son senem, hem emek harcayacam vakit harcayacam hemde böyle saygıdan yoksun rica üstüne rica ederek yazsanda seni anlamayan yine kalkıp sanki hiç kimse hicbirsey dememiş gibi laf sanki ona söylenmemis gibi hareket eden kişiler varken bu forumda inanın artık benim anlatabileceğim birşey kalmamış demektir.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(01-21-2025, 12:13 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kış bitti mi acaba? Ne dersiniz? Herkes dükkanı kapatıyor gibi geldi. Biz de mi kapatsak yoksa............

@KardanadamEmin bitti demeden kışın bitiğine beni kimse inandıramaz thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • Ftherdem

Kasım sonunda gelip İstanbul'un yükseklerinde de kar örtüsü yapan mevsimine göre fazla soğuk o sistemi hiç almayacaktık. Bu yıl da aynı durumları yaşadıktan sonra bu inancım giderek pekişti. Kıyılara hangi kış, mevsiminden önce ( Kasım ayı boyunca veya Aralık ilk 20 gün ) kar yağışı gelse kışın kalanı maalesef kar severler için çileye dönüyor. 2006 kışı, 2012 kışı bu duruma güzel birer örnekti bu kış da şimdilik benziyor. Sanki bir büyük balık jokerimiz var onu kullandığımızda bir daha büyük balık gelmiyorSmile herşey bir yana önümüzdeki tablo şimdilik olumsuz dursa da daha kocaman bir Şubat ayı ve Mart ayı önümüzde duruyor. Tam tamına 59 gün yapar. 2022 Mart'ını unutmamak lazım. Ayrıca bu yıl Mart ayı aynı zamanda Ramazan ayı. Mübarek yağış olarak da bereketiyle gelip beyaz sevinci neden yaşatmasın bizlere. Enseleri karartmaya gerek yok. Sabırla beklemeye devam.

(Son Düzenleme: 01-21-2025, 01:02 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yahu Ümit sana kaç kere şans verdik gel tahmin yap diye.
Sen papağan gibi diyagramlara bakın dedin dedin de durdun.
Yahu kardeşim Ben 60 yıldır bakıyorum diyagramlara.
Diyagrama bakıp tahmin mi yapacağız.

Bak birde sinsice açık arayan insanlardan hiç hoşlanmam.
SENİN OLAYLARA BAKIŞ AÇINI SEVMEDİM.
BANA SAMİMİ İNSANLAR LAZIM.

Hzur her şeyden önemli.
,Sana huzurlu bir ömür dilerim. Ama artık bizimle değilsin kardeşim.
ALLAH!a Emanet ol.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mert2013, snow41

(Son Düzenleme: 01-21-2025, 01:13 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-21-2025, 12:13 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kış bitti mi acaba? Ne dersiniz? Herkes dükkanı kapatıyor gibi geldi. Biz de mi kapatsak yoksa............

Kış bitti mi?

Kış bitmedi kardeşim. Daha başlamadı. Başlamadan biten aşklar varda. Onun haricinde Başlamadan biten bir şeyi de ilk defa duyuyorum anlamayan Smile

Zaten.... koydum bitseydi nokta koyardım Serkan patron.

Serkan hocam hayırlı sabahlar. Yanılmıyorsam Ocak ayına büyük umutlarla girmiştik ama nasip olmadı. Elimizde kaldı bir şubat. Şubat ayı ile ilgili değerlendirmeniz nedir. Müsait bir zamanda şubat ayına bir projeksiyon açarsanız seviniriz hem şahsım hem de forum ahalisi olarak
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Azor sen kuzeye doğru yüksel ki mesajında yazdığın şekilde KARdan ADam Eminin sloganını gerçekleştir. Hepimiz sevinelim ama sen Türkiye üzerine yatıp duruyon yıllardır. O yüzden kışı bitiren sensin kışa kış kış diyen de sensin.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun

(Son Düzenleme: 01-21-2025, 08:18 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Merhabalar arkadaşlar bu sitede yıllardır birlikte olduk olumlu olumsuz anılar biriktirdik. Bazen kar gelecek diye sevindik bazen kaçırdığımız sistemlere üzüldük. Bu forumda kar sevdalısı olmayan yoktur herhalde. Sonuçta hepimiz öyle ya da böyle çeşitli modellere bakıyoruz üst atmosfer alt atmosfer ao nao vs vs onlara bakarak kendi zihnimizde bir senteze tabi tutuyor ve burada paylaşıyoruz. Ancak kolay olan kar yağmayacak demek biz ise zor olanı seçtik belki de ancak şu bir gerçek ki ABD doğusu ne zaman aşırı soğuk oluyor o kışlar genel olarak bizim için fiyasko oluyor. Daha önce de dediğim gibi bu durum İzlanda absini azdırarak azorun kuzeye çıkarak iskandinav blokajı oluşturmasına mani oluyor ve bizler de karalar bağlıyoruz. Bu süreç öyle ya da böyle lehimize bir şekilde dönecek ancak bunun için hala daha modellerin kafası net değil. Biraz daha bekleyip göreceğiz. Bu arada Kartalkaya otelinde ölen 66 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İnsanın inanası gelmiyor gerçekten anlı şanlı! Grand otel cayır cayır yandı ve bir sürü insan öldü. Bu otel sahiplerinin tek derdi para kazanmak başka bir şey değil utanmadan geceliği 30000 tl istiyorlar o parayla insan yurtdışına gider adam gibi tatil yapar geri döner. Fırsatçılık toplumun içine işlemiş artık herkes her şeye zam yapıyor eline fırsat geçmesin bu insanların hiç acımazlar sadece para kazansınlar inşallah bu dünyada da ahirette de yaptıklarının bedelini en ağır şekilde öderler.

Geçen hafta Şubat ayı için yurdumuzun mevsim normallerinde sıcaklar olacağını yazmıştım burası cepte sıra yağışı kar olarak yakalamak 
resim

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, hasanshn, pcz2013, Poyrazkarayel, REALSHADOW, 82 Ziyaretçi