| |
Merak etmeyin bu sefer kaçarı yok yakında Forumda yeni bir başlık açar sistemi orada tartışmaya başlarız Ocak 23'ün den Şubat 10 kadar güzel sistemler bizi bekliyor biz ümidimizi kaybetmeden takibe devam edeceğiz, kim yazı getiriyorsa getirsin son gülen snowserkan forumdaslari olarak bizler olacağız sevgili dostlar kalın sağlıcakla..
Benim gelmesini planladığım sistem tam da bu işte. Umarım haklı çıkarız buralar bayram havası olur hepimiz için. https://i.ibb.co/C8tkBsB/gens-17-0-216.png[/img][/url] https://i.ibb.co/98wtHcj/gens-17-0-228.png[/img][/url]
Doğu Akdeniz güneydoğu doğuanadolunun büyük bir icanadolunun güneydoğusu iç ege ocak ayı ortalamalarının %90-95 oranının altında yağış aldı.
Ülke olarak olağanüstü kuraklık maalesef devam ediyorki bu bölgelerin en fazla yağış alması gereken ay ocak ayı Hem yağış hem sıcaklik bakımından rezalet ötesi bir döngüdeyiz.
(01-16-2025, 12:08 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modeller kafayı yemiş zira +17 de var -17 de bu kadar makas aralığı olmaz buradan anlıyoruz ki modeller sistemi kestiremiyorlar. ecmwf bir gün kutupları indiriyor ertesi gün afrikayı gfs de hakeza o zaman yapacak tek şey modellere zevkine bakmak yorum yapmamak yoksa kafayı yedirir adama o yüzden tarih vermeyi bırakın bence çünkü her gün 3 4 kere değişen modeller sizlerin tahminlerini de çöp eder benden söylemesi. Bu arada Ümit arkadaş eskiden de burada olan Ümit mi yoksa başka biri mi merak ettim sorayım dedim. Merhaba Ahmet bey eskiden olan Ümit ![]() Modellerde asla bir sıkıntı yok modelin ortalamasına bakmak gerekiyor ortalama zaten cok değişmiyor en fazla 3-4 derece yukarı veya aşağı hareket ediyor 30 tane senaryodan her biri her seferinde ana senaryo oluyor öyle olunca da bir en sıcak bir en soğuk senaryo biz ana çalıştırma olarak görüyoruz ortalamaya bakarsak zaten ay sonuna kadar süreç az çok belli benim gorusume gore
(01-16-2025, 10:07 AM)Raffet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.meteopt.com/modelos/gfs Açılıyor sıkıntı yok Yada https://meteologix.com/tr/model-charts/s...e_vignette
(01-16-2025, 12:19 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etmeyin bu sefer kaçarı yok yakında Forumda yeni bir başlık açar sistemi orada tartışmaya başlarız Ocak 23'ün den Şubat 10 kadar güzel sistemler bizi bekliyor biz ümidimizi kaybetmeden takibe devam edeceğiz, kim yazı getiriyorsa getirsin son gülen snowserkan forumdaslari olarak bizler olacağız sevgili dostlar kalın sağlıcakla.. Dostum artık buda kaçarsa 10 şubata kadar beklemek zorunda kalabiliriz inşallah ocak bitmeden istanbulda kar yağışı görürüz
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Alp 1903, Eray, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Mustafa Torun 0834, Primavera, Snowsedat
Serkan abi şuanda burada olmadığı için @AZOR Erdoğan bey ile beraber bu sistemin arkasında olan şuanda iki kişiyiz ( Varsa başkası onlarda dahildir ) bu sayfa İstanbul İçin Kar Tahminleri Kar sevdalıları sayfası bu sayfada Kar yağışı ihtimalini paylaşıyoruz Kar yağmazı değil, Forumda bir çok sayfa var istediği gibi bu sistem gelmeyecek, olmayacak, bu tahminde tutmayacak, gibi söylemleri diğer sayfalarda yapın burada bundan sonra bu tarz yorumlara izin vermeyeceğiz bilginiz olsun.
Bu işi amatör olarak yapıyoruz Kar bizim tutkumuz zaten bu kadar kötü giden sezonlar varken beyaz örtüye kavuşmayı bekleyen bu kadar insanında bir nebze olsun güzel verileri de görmeye pozitif olan kişileri takip etmeye, yorum yapmaya ve akabinde moral bulmaya ihtiyacı var, Kar yağmayacak sistemler bozacak inanmayın bu çıktıları güvenmeyin diyenler negatif havanın paylaşımınıda yine aynı programın verileri üzerinden yapıyor olmasıda inanın bir tuhaf. Daha önce Serkan abide uyardı bende tekrar söylüyorum buraya zamanını harcayıp 30 verinin içerisinden sadece bir kaç güzel çıktı ile moral bulan insanlarız biz, aksini düşünen varsa başka sayfada sabaha kadar Kar yağmayacak desin ama burada buna izin vermeyeceğimizi tekrar belirtmek isterim.
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Mustafa Torun 0834, nosnownoparty,
Yeter arkadaşlar .Konu kapanmıştır. İlla tartışmak istiyorsanız bunu özelinizden yapın. Kısır tartışmalara giriyorsunuz iyice
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |