Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-24-2024, 11:56 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Memleketim Tokat Resadiye 1200 m rakimli çambalı köyü sabah çekilen resim 20 cm civarı imiş. Akşam yarım metreyi bulmuş.Yolar kapanmış
Çarşambaya kadar devam o zaman kadar 1 metreyi gecer
Kasım rekoru kırıldı Çarşambaya kadar Aralık rekoru kırılır.

Vay be sitede toprağamı buldum.reşadiye kaşpınar köyü benimde. Buda bizim köyden
resim
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Özgür, Snowsedat

Aralık ilk haftasında ecmf ve gem mutabık takibe devam ediyoruz 
resimresim

Coming soon !!!.. December is loading !
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, mehmet karsever, snowserkan

(11-25-2024, 11:35 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coming soon !!!.. December is loading !

Kutup karmakarışık ay başında büyük belirsizlik var şu an ilk hafta bir sistem var bu ikincisi korkum ikiside buhar olabilir takipteyim
Şuana kadar aldığım verilerde 2004 benzeri bir kış var Şubat sonu ve Mart hareketli geçecek
resim

Merhaba,

Sıcaklıklarda hafta sonuna kadar biraz artış olacak gündüz 15-16 bandına kadar yükselecek.
Aralık 1-3 arası yine düşüş ve yağmur ihtimalleri var ancak sıcaklık yine bungünlerdeki değerlere düşecek.
1-3 arası hava bulutlanıp poyraz fırtınası olacağı için hissedilen değerler düşecek
Aralık ilk haftaya kadar yatay bir seyir var hareketelenme aralık 8-9 dan sonra olabilir

istanbul diyagram

resim

Verilere yansıyan Ural y.b peydah oldu bugünlerde  2-3 gün içinde Aralık ayının kaderi belli olur, Aralık 15 kadar serin taraftayız şu an için bu cepte birde yağış belirsizliği var uzgun
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Eray, Əspəranza34, Snowsedat, snowserkan

Su anda yagıslar olsada cılız yagıslar oluyor son 2 gundur toz gibi yagmur yagıyor @"clouds" dediği gibide şimdilik ayın 10 nuna kadar onun öncesinde etkili bir yagıs görünmüyor insallah ayın 10 nundan sonra etkili yagıslar gelir
Karadeniz ve dogu bölgeleri için kış güzel başladı birçok ilde kar yağışı var
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 11-29-2024, 06:17 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Herkese selam

Aralık ayının son haftasına girilirken 22-23 Aralık gibi diyebiliriz, Kuvvetli ve uzun süreli soğuklar IZDIRAP olmaya geliyor.

İstanbul bu tarihten itibaren ardı ardına Kar yağışları alacak.

Türkiye 1 Ay boyunca bu engellemenin içine giriyor. Doymaya hazırlanın..Smile

Ben bu sistem silsilesine IZDIRAP adını verdim şimdiden.

Ne demek istiyorum bunu ilerleyen günlerde modellerde görmeye başlayacaksınız.

Bu bahsettiğim döngünün başlangıcına kadar Kar yağışı beklemiyorum. Yağmurlarımız olacak ama..

İlerleyen günlerde tekrar görüşeceğiz İNŞALLAH.

Kendinize iyi bakın..

(Son Düzenleme: 11-29-2024, 07:25 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

Serkan hoca bombayı bıraktı pimini çekmek kaldı
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

(11-29-2024, 02:56 PM)Galatasaray1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hoca bombayı bıraktı pimini çekmek kaldi
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 60 Ziyaretçi