| |
(11-24-2024, 11:56 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vay be sitede toprağamı buldum.reşadiye kaşpınar köyü benimde. Buda bizim köyden
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, mehmet karsever, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, snowserkan,
(11-25-2024, 11:35 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coming soon !!!.. December is loading ! Kutup karmakarışık ay başında büyük belirsizlik var şu an ilk hafta bir sistem var bu ikincisi korkum ikiside buhar olabilir takipteyim Şuana kadar aldığım verilerde 2004 benzeri bir kış var Şubat sonu ve Mart hareketli geçecek
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan,
Merhaba,
Sıcaklıklarda hafta sonuna kadar biraz artış olacak gündüz 15-16 bandına kadar yükselecek. Aralık 1-3 arası yine düşüş ve yağmur ihtimalleri var ancak sıcaklık yine bungünlerdeki değerlere düşecek. 1-3 arası hava bulutlanıp poyraz fırtınası olacağı için hissedilen değerler düşecek Aralık ilk haftaya kadar yatay bir seyir var hareketelenme aralık 8-9 dan sonra olabilir istanbul diyagram
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, hacimuratt, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan,
Verilere yansıyan Ural y.b peydah oldu bugünlerde 2-3 gün içinde Aralık ayının kaderi belli olur, Aralık 15 kadar serin taraftayız şu an için bu cepte birde yağış belirsizliği var
Su anda yagıslar olsada cılız yagıslar oluyor son 2 gundur toz gibi yagmur yagıyor @"clouds" dediği gibide şimdilik ayın 10 nuna kadar onun öncesinde etkili bir yagıs görünmüyor insallah ayın 10 nundan sonra etkili yagıslar gelir
Karadeniz ve dogu bölgeleri için kış güzel başladı birçok ilde kar yağışı var
Herkese selam
Aralık ayının son haftasına girilirken 22-23 Aralık gibi diyebiliriz, Kuvvetli ve uzun süreli soğuklar IZDIRAP olmaya geliyor. İstanbul bu tarihten itibaren ardı ardına Kar yağışları alacak. Türkiye 1 Ay boyunca bu engellemenin içine giriyor. Doymaya hazırlanın.. ![]() Ben bu sistem silsilesine IZDIRAP adını verdim şimdiden. Ne demek istiyorum bunu ilerleyen günlerde modellerde görmeye başlayacaksınız. Bu bahsettiğim döngünün başlangıcına kadar Kar yağışı beklemiyorum. Yağmurlarımız olacak ama.. İlerleyen günlerde tekrar görüşeceğiz İNŞALLAH. Kendinize iyi bakın..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, Burak1980, crqzympby, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, furkankaya1903, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Nuray, Özgür, REALSHADOW, Ryan34, scream, Serham79, Snow Gökhan, Snow Reis, snow41, Snowsedat,
Serkan hoca bombayı bıraktı pimini çekmek kaldı
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, efe90, 60 Ziyaretçi |