| |
Martı konuşmak için erken , şubat başı kaybedildi ama daha 20 gün şubat ayimiz var. 500 hpada 12-19 subat arasi salınim sinyalleri var ancak suan icin net birsey soylemek zor, takip edip beklemek gerekiyor.
2 - 3 Şubat Cuma gecesi ve Cumartesi sabahı bizi şaşırtacak gibi bir hızlı ve öfkeli sistemimiz olabilir takip etmekte fayda var..
[/url]
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, REALSHADOW, snow41, Snowtime,
Modellerde bir anormallik var gibi geliyor ya şuan ki görüntüler hiç gerçekçi gelmiyor. Serkan abi sen ne düşünüyorsun?
SUDAN ADAM
hayırlı günler modeller kötü olunca ister istemez hareketlilik olmuyor
Benim ne kadar kar hastası olduğumu biliyorsunuz her kar da çok aşağı inerse şehir merkezine 4-5 km yukarda kalırsa 20-30 km hususi kar yağışını görmeye giderim . Elbette geçen hafta Serkan abinin yazısı da hafızamda . Yani inşallah iyi şeyler olur ay lar da 1 ay geriye gitti dedik ona da tamam ama garip şekilde istediğimiz olmuyor . Eskiden gfs 10 15 gün sonraya efsaneler yaşatıp sonra kandırdım diyordu artık onu da yapmıyor Bi açıdan bizi beklentiye sokmaması güzel ama bu iş nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum ama şubat 15 civarı birşeyler olur inşallah mart ın karına güvenmiyorum yani yağar ama çok durmuyor o ay da yağan kar. . Ve inşallah yanılan ben olurum en büyük temennim de . İnşallah bu sene özlediğimiz kar yaşanır
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, Özgür, REALSHADOW, snow41, Snowtime,
İyi akşamlar,
Mutsuz bir ruh halinde sayfamız. Şubat 1 bugün. Daha 3-4 hafta var hakkıyla kış yaşayabileceğimiz. Takibe, yoruma ve beklentiye devam. Kalın sağlıcakla… @snowserkan bey, olumlu veya karamsar bir şeyler yazarsa çok memnun oluruz.
Herkese,nice içten selamlarımı iletirim.
Karalar bağlama psikolojisi,hiç bir hakiki Kar Delisi'ne yakışmamalı,zannımca. Kış ayımızın,ne kadar mübarek yağışlı olup olmayacağı,hangi aylar ve tarihler arasında bizleri kalben gayet mutmain edeceği...netleşmiş bir gerçek midir? Elbette ki,hayır. Yalın olarak... Sofraya sunulan tahmin raporlarının,kısa veya orta vadede bilgece çevrilmesi mühimdir. Tutar ve yahut tutmaz. İsmi nedir? Only,estimation... O halde,hayrınla beraber bizlere ulaşması, nasibimiz var ise bundan nasiplenmemizi cümleten dilerim. Serkan bey,yıllardır akademisyence...tüm ince detaylarına inerek bu terminolojiyi tüm katılımcılarına kuyumcu titizliğiyle izah etmeye çalışır,durur. Bu,şükelâ bilgilendirmeleri için yürekten teşekkür ederim. Meteoroloji mühendisliğinde öğrenci olsanız,ancak hocalarınızdan böyle eğitici ve öğretici nice bilgiler alırsınız. P.S:Bu Forumda hiç bir kimse ile asla polemiğe girmedim ve girmeyeceğim de. Kimse üzerine alınma davranışında bulunmasın,lütfen. Hoşça ve dostça kalınız.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, REALSHADOW, scream, Serham79
Bugun aksam saatlerinde yagis geliyor
Yagis bu aksam ve gecelik olacak pazartesiden itibaren yagissiz ve ilik bir surec olacak sicakliklar 16 - 17 leri gorebilecek lodos guneyli akim sicakliklari yukseltecek yeni haftada durum boyle ardindan yine soguklar ve beklenen sistemler insallah gelecek unutmayalimki kis ortasinda ilik ve lodoslu gunlerin arkasinda siddetli soguk ve kar yagislari gelebiliyor bunlarin orneklerini gectigimiz yillarda gorduk Tahminci arkadaslarda zaten gunler oncesinden ayin 10 nundan sonrasini isaret etmisti |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 39 Ziyaretçi |

[/url]