| |
Erol bey ben eşe dosta haber vermeyi bıraktım.
Dalga konusu oluyorum. Sen dediysen yağmaz diyorlar. Anlayacağınız karizma yerlerde
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, İsveç kralı, Özgür, snowpiercer
(01-16-2024, 03:24 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erol bey ben eşe dosta haber vermeyi bıraktım. Evet kardeşim bizde aynı torunlar a üzüldüm çok istiyor lardı olmadı Lakin bizde ümit ler bitmez aysonu sistem belirdi inşallah slmlar
İçimden bir ses hiç beklemediğimiz anda modellerde kuvvetli bir sistem belireceğini söylüyor. Yada ben öyle olsun istiyorum
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980,
Onuda tutturamıyor ki 3 gündür yağmur yağmur diye yırtınıyor onuda tutturamadı
SUDAN ADAM
Gfs akşam güncellemesi soğuklar bir tık arttı yağışlarda ama İst için yeterli değil tabi halen değişime açıkmı açık ama beklentiye girmemek lazım
![]() Gem güncellemesi daha iyi -10-11 giriyor ![]() İcon nerdeyse sabahla aynı gfs ,gem arası bir sinoptik var Bu akşamki ecmf kardan önceki son çıkış
(01-16-2024, 03:54 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçimden bir ses hiç beklemediğimiz anda modellerde kuvvetli bir sistem belireceğini söylüyor. Yada ben öyle olsun istiyorum Sefa kardeşim inanırmısın benimde ocak sonuna kadar görünen 2 sisteminde heleki Ocak sonu olan sistem bize efsane yaşatacak diye düşünüyorum.
21 sisteminin sürpriz yapma ihtimali hala var bu akşamki ecmf çok önemli ışık verirse yarın son gün.
Gem
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 505 Ziyaretçi |