Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

1 saat önce Sultangazi'de aracın gösterdiği sıcaklık 1 dereceydi. Şuan fatih beyazitta 4 derece gösteriyor. Sultangazi'de kısa süreli  ufak ta olsa kar tanelerini gördüm. Yaşı büyük olanlar için içlikleri giyme vakti geldi sanırım Smile
                             Sonsuza DEK

Dün ne demiştik İstanbul'da kar var an itibariyle k.çamlıcada kar yağışı başladı.

Esenler de arada kar yağışları gözüküyor
Darısı cuma akşamı ve cumartesi kar topu ⛄☃️☃️ kardan adam yapıp torunlar la oynamak inşallah
Yönetim ne karar verirse uyulur

Ümraniyede havada da olsa kar görmek güzelSmile

@snowözgür Muhtemeldir ki hafta sonu bu beklentimiz son bulacak . Santim işlerine girmek çok çok hata olur . Ama özellikle alacağımız DEK yağışları bizi mutlu edecektir. Ancak asıl büyük beklenti 20 ocak için .
  Beğenenler:
  • AZOR, Ekrem14, mehmet karsever, Mturi

GFS kötü çıkmış ne diyorsun @AZOR bey
  Beğenenler:
  • AZOR

Şu an resmen Terkirdağ hattı ve Çanakkale ilçeleri (Biga-çan) yüksekleri meyveyi yiyor. Yine Erdek biliyorsunuz yazlık yer kapıdağ var orda 750 metre ormanlık şu an ordan paylaşımlar görüyorum sosyal medya da. 300 metre civarı koyleri bembeyaz olmuş.
Bizde beklemeye devam ediyoruz radar görüntüleri biraz düzelsin bende yükseklere çıkıcam . kar görürsem paylaşıcam inşallah. İstanbula da bir çok yer kar görmeye başlar radara bakılırsa öyle duruyor Smile

Hadımköy
resim

(01-09-2024, 02:02 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS kötü çıkmış ne diyorsun @AZOR bey

Ocak 18 sonrası mutaka sistem var yarın öbür gün gösterir gfs

Ümraniyede havada da olsa görünen kar Bostancıda yağmura döndü.

Ama bu ay deniz kenarında bile kara gömülecegiz inanıyoruz buna.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, zerensefa, 125 Ziyaretçi