| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, Neta, Snowsedat, snowserkan, themuslim
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Çilingozlu, mehmet karsever, Mturi, Neta, Snowsedat, snowserkan, themuslim
(01-06-2024, 11:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birde bu başlık altında sadece tahmin mesajları olsun. .
Merhabalar Selamün Aleyküm
gfs 13 güncellemesi 9-10 Ocagı iyice eritti . 12-14 ocak da Kırım üzerinden -12 ler yoğunlaşıyor ama ne hikmetse bizim sınırlara girince -6 -7 lere dönüşüyor . Doya doya kar için artık ocak 20 sonrasını mı bekleyecez acaba
(01-07-2024, 01:15 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar Selamün Aleyküm Karadeniz deniz suyu sıcaklığı 11-12 aralarında direk etkisi var çok yumuşatıyor 850 hpa da -12 gelse müthiş dek yapacak tabi rüzgar yönüde önemli
Allah Bizede fırtınalar nasip etsin işallah...Bursa Sarıalan coşuyor.Sabah bir cm bile kar yoktu...
https://www.bursabuyuksehir.tv/canli-ulu...23504.html
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, Snowhits, Snowsedat
Az evvel onca emek harcayarak, herkesi bilgilendirme adına yapmış olduğum paylaşımlarımın silindiğini gördüm ve üzülerek şahit oldum..Nedir sıkıntı? Kimin tavuğuna kış dedik? Bir açıklama getirilmesini beklerdim..Günümün büyük bir bölümünü buraya gelen insanların hava ile ilgili meraklarına bir nebze olsun katkıda bulunmak adına buraya işimden, evimden, kendime ayıracağım vaktimden feragat ediyorum ve bunu hiçbir maddi, manevi çıkar uğrunada yapmıyorum..Bunu hiç bu siteye yakıştıramadığımı bilmenizi isterim.Neyse bu konuda daha fazla söze gerek yok..Hayırlı akşamlar..
Modlar neye göre hareket ediyor özel mesajlar vs anladım da tahmin silmek nedir ya. Serkan ile konuşacam bu konuyu. Siteye huzur geldi nihayet güzel sistemler öncesi bu tür davranışlar hiç hoş değil burası kimsenin kafasına göre mesaj sileceği bir platform değil bunu da anlasın herkes Emin burada paylaşım yapar kimseye bulaşmaz. Sorun nedir biri bunu bana izah etsin. Burada Serkan beyle yıllardır süregelen bir dostluğumuz var. Bu tip hadiselerin önüne geçmezsek ilerde daha fazla sorun olur bu yüzden kıvılcımı söndürmek yangını söndürmekten daha kolaydır.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, zerensefa, 124 Ziyaretçi |