| |
Merhaba arkadaşlar gelelim sadede bu gece bütün modelleri beğendim açıkçası hele diyagramlar gerçekten ciddi anlamda düzelme eğilimine girmiş. Gfs güzel gece 12 ye doğru ecmwf diyagramını bekliyorum bakalım neler olacak. Serkan dostum bu alanda gerçekten usta modeller yakında olacakların sadece fragman olarak yansımasını gösteriyor herhangi bir aksilik olmazsa muhteşem sistemler geliyor sıcak geçen yazdan sonra ilaç gibi gelecek herkese uzun vade veriler de düzeliyor şükür beklenen geliyor yakında vizyonda inşallah.
İlk sistem patladı patlayacak ecmf kötü geldi yarın inşallah düzelir İstanbul genelinde nerdeyse kıyılarda kar yok ama Ahmet hocam @тaяaηтυℓa bir kar duası ederse kurtarabiliriz
ordanda çaktı ...ama duası kuvvetlidir hocamın sistemi kurtarır ona güveniyoruzz.
Hayırdır ne bu sessizlik?
Yine mi sıkıntı baş gösterdi? Doğrusu ben modelleri son ana kadar dikkate almamaya karar verdim. Tahmincilerimiz beklentilerini açıkladı. Bekleyip göreceğiz inşallah.
Sessizlik olunca genelde işler rast gitmiyor. Bu akşam 9-12 ocak netleşir herhalde. Bakalım 14 ocak ve sonrası nasıl olacak
Emin ağbim in gfs ecfws deki hafta sonu çaycı sı iş başında
Modeller in hiç güvenli halleri kalmadı Modeller e bakıp yorum yapanlar a Allah yar ve yardımcıları olsun Rabbim ne eylerse güzel eyler slmlar iyi hafta sonları herkes e |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, afyonlumuzaffer03, coskunnkartal, Poyrazkarayel, 101 Ziyaretçi |

ordanda çaktı ...ama duası kuvvetlidir hocamın sistemi kurtarır ona güveniyoruzz.