| |
Ay ortası Yıldız kenarı ☀️ köşesi derken kış bitmiş. Serkan yine tahminleri şişirmiş. Sonuçta nolcak şişen tahmin ? u patlıycak kaçınılmaz son . Tarantula örümceğini izleyin. Kardan adam Emin yarın lodostan dolayı eriyip yok olcak site bana kalcak. Fanlarım ve ben.
AKOM’DAN İSTANBUL İÇİN KAR UYARISI
AKOM’un paylaştığı bilgilere göre, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren etkisini gösterecek Sibirya kökenli soğuk havanın, hafta ortasında etkisini arttırarak yer yer etkili kar yağışına sebep olması bekleniyor. 12 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları öğle saatlerinde 16 dereceye ulaşacak. Akşam saatlerinde yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklenirken, gün içinde ve hafta boyunca lodos yönlü rüzgar, ılık hava getirecek. Rüzgarın 20-45 kilometre/saat hızla esmesi bekleniyor. Lodosun getirdiği ılık havanın 8 Ocak Pazartesi’ye kadar sürmesi, hafta başı akşam saatlerinden itibaren ise İstanbul’un Sibirya bölgesinden gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına girmesi bekleniyor. Sibirya kökenli sistemle birlikte hava sıcaklıklarının 5 ila 8 derece azalması, yağmur ile başlayan yağışların 9 ve 10 Ocak’ta kara dönüşmesi öngörülüyor.
(01-05-2024, 06:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ? ortası ? kenarı ☀️ köşesi derken kış bitmiş. Serkan yine tahminleri şişirmiş. Sonuçta nolcak şişen tahmin ? u patlıycak kaçınılmaz son . Tarantula örümceğini izleyin. Kardan adam Emin yarın lodostan dolayı eriyip yok olcak site bana kalcak. Fanlarım ve ben ) hehe abi Serkan abi de dediğine göre ayın 18.den sonra modellere görünen sistem bu kez gelir inşallah . Zira Aralık 15 den beri forum olarak yani hep beraber 10-15 gün sonra görünen her modele yanıldık . Yani şimdi çok idaaalı paylaşımlar yapıldığında hepimiz kar sevdalısıyız abi malum . Yıllardır da kara tam olarak doyamadık bu da ister istemez üzüyor bizleri. 9-10 ocak ı bişe çok şişirdiler yani twitter vs de de ancak yine hüsrana uğradık . Sorun yok yükseklere çıkar o karı yine görürüz ama şehir merkezlerinde görmek istiyoruz ![]() NOT: bu gfs 3-4 yıldır bu oyunu ne yazık ki yapıyor bize. Hep hayal kırıklığı . İnşallah 18.den sonra görünen çok kuvvetli model sonunda hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Ay ortası yıldız kenarı yazdım resimler önizlemede çıktı ama forumda çıkmamış sadece güneş emojisi çıktı
Bence sayın Tarantula totem yapıyor.
Yoksa o da gönülden istiyor Serkan Bey'in tahmininin tutmasını. Neyse. Bu aralar sağlığınıza dikkat edin. Tam sistem geldiğinde hasta olmayın. Sokakların altını üstüne getireceğiz ona göre
Gem akşam güncellemesi
1 sistem yağışı güzel 2 sistem Karadeniz sistemi olma yolunda yalnız Karadeniz varken dek faktörü önemli ve bu sinoptik değişime açık.
Beğenenler:
• Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
Gfs akşam güncellemesi
Gayet güzel .........bu sinoptiği ilk önce 240 saatte sonrası garantilemek için 180 saatte indiricez Kasım ayı içinde 27 Aralıkta yenilediğim Ocak başı ve ocakta 3 sistem tahminim emin adımlarla gerçekleşiyor biraz daha sabır ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bulcelik, Burak1980, Çilingozlu,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 31 Ziyaretçi |

) hehe abi Serkan abi de dediğine göre ayın 18.den sonra modellere görünen sistem bu kez gelir inşallah . Zira Aralık 15 den beri forum olarak yani hep beraber 10-15 gün sonra görünen her modele yanıldık . Yani şimdi çok idaaalı paylaşımlar yapıldığında hepimiz kar sevdalısıyız abi malum . Yıllardır da kara tam olarak doyamadık bu da ister istemez üzüyor bizleri.