| |
Selamün Aleyküm, hayırlı sabahlar..Arkadaşlar vuslata gerisayım sürüyor..Sevgiliyle buluşmak için hazırlıklarımızı yapıyor musunuz? Randevuya gidecekmiş gibi fotoğraf makinelerinizi, botlarınızı, kabanlarınızı, saç, sakal traşınızı, üstünüze, başınıza çekidüzen verin..Zira gelen misafirimiz oldukça nazlı, herşeye dikkat eden biri..
Ona misafirperverliğimizi beğendiremezsek bir daha zor gelir.. havuç, kömür, fötr şapka, atkı ve süpürgeyide eksik etmeyelim, saygıda kusur etmeyelim..Bak bu dediklerimi dikkatle yapalım, beni ona karşı mahcup etmeyin..Zati getirene, onu ikna edene kadar canımı çıkardı, soysuz.. ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu,
GFS Ayın 15 ınden itibaren ikinci KAR LEOPARINI ülkemize sokuyor..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
ECMWF'DEN İSTİKRARA DEVAM..
![]() ![]() ![]() ABBOOOO...KATİL BALİNA ORCA'DAN SONRA SIRA SİBİRYA HERKÜLÜNDE..BU KIŞ YAŞANACAKLARDAN KORKUNUZ..15 ınden sonraki beklediğim 2.nci sistem çok daha kuvvetli geliyor..Bunada SİBİRYA HERKÜLÜ diyorum..Eeee ne demiştik? KIŞ başından beridir ilkbahar gibi giden havalara aldanmayın bunun sonu kötü gelecek diye boşa dememişiz..Şimdide KARAKIŞ'tan başımızı kaldıramayacağız..Buyrun SİBİRYA HERKÜLÜ SAHNELERDE.. ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Neta, OZCAN, REALSHADOW, snow41, Snowsedat
Foruma katkıda bulunan, emek veren tüm Üstad larımıza sağlıklı ve keyifli bir 2024 dilerim..
Yeni yıla güzel kar haberleriyle girdik içimiz ısındı :-) Sevgili Emin Üstad ın diş macununu bakalım kim kapacak :-)
11 ocak sistemi bu şekilde devam ederse sanırım sınırda kalacak. Hem soğuk sınırda görünüyor hemde yağış sıkıntısı var gibi kıyılarda kar görmek zor.Umarım güçlenerek gelir.15 indeki atak daha güçlü ilerliyor tabi oda bozmadan gelirse
Selamlar,
Sezonun ilk aktivitesi ufukta görünüyor. Eskiden son 72 derdik, ben son 48 e girmeden oldu demek istemiyorum. Evet soğuk geliyor ama , AB nin nerede patlayacağı , bizim bölge olarak bu olaydan ne kadar etkileneceğimizi belirliyor. Heyecana devam, oldu bu iş için beklemeye de devam. Kalın sağlıcakla….
Gfs ve ecmf verileri arasında bayağı fark var gfs sistemi nerdeyse her güncelemede verirken Ecmf sistemi azorun hızlı ilerlemesiyle sıyırıp geçiriyor üzerimizden.
Aldığım bu ecmf verisi inşallah tekrar etmez perşembe günü belirleyici olur.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, WsRc1967, 41 Ziyaretçi |

Ona misafirperverliğimizi beğendiremezsek bir daha zor gelir..
havuç, kömür, fötr şapka, atkı ve süpürgeyide eksik etmeyelim, saygıda kusur etmeyelim..Bak bu dediklerimi dikkatle yapalım, beni ona karşı mahcup etmeyin..Zati getirene, onu ikna edene kadar canımı çıkardı, soysuz..